Co jsme komu zase udělali? Pokračování povedené francouzské komedie v prvním traileru

Co jsme komu udělali sice není nikterak průlomovým filmem, jedná se však o velmi povedenou hodinu a půl dlouhou zábavu, kterou stojí za to vidět. Je tu šance, že se druhý díl dočká podobně pozitivních ohlasů?

Claude a Marie, které známe již z prvního dílu, se v předešlém filmu museli vypořádat s nelehkou situací. Po tom, co se dokázali smířit s tím, že jejich zeťové Rachid, David, Chao a Charles neuznávají katolictví a preferují jiné náboženství a vůbec pocházejí z různých kultur, nastává další zlomový bod. Rodiče čtyř dcer se dozvídají, že každá z nich plánuje odcestovat do rozdílných koutů světa. Claude s Marie jsou přesvědčeni, že jejich děti musí zůstat ve své rodné zemi, a tak je potřeba jim dokázat, že Francie je tím nejideálnějším místem pro život. Problém je v tom, že oni sami Francii v lásce příliš nemají.

První trailer nevypadá vůbec zle. Obsazení působí lákavě, komediální stránka je obstojná a fakt, že se režie ujal Philippe de Chauveron (tedy režisér prvního dílu) nám dává jiskru naděje.

Trailer s českými titulky:

Trailer s českým dabingem: