Prvotřídní podvodník a chladnokrevný vrah! Netflix uvedl mrazivý trailer na talentovaného pana Ripleyho

Zdroj: Netflix

Talentovaný pan Ripley přichází na Netflix v očekávaném černobílém seriálu od tvůrce a režiséra Stevena Zailliana, legendárního scénáristy Schindlerova seznamu, Gangů New Yorku a mnoha dalších. Podívejte se na mrazivý trailer, který láká na dubnovou premiéru.

Tom Ripley, podvodník živořící na počátku 60. let v New Yorku, je najat bohatým mužem, aby odcestoval do Itálie a pokusil se přesvědčit jeho syna, aby se vrátil domů. Přijetí zakázky je pro Toma prvním krokem ke složitému životu plnému podvodů a vražd. Minisérie vychází z bestsellerových románů Patricie Highsmithové.

Čtěte také: Představitel Hojera na Hrad! Metoda Markovič skončila, vrátí se ale s dalším případem

Talentovaný pan Ripley vzbudil už při své knižní premiéře v roce 1955 pozornost, která rostla úměrně s časem. Vyjádřil autorčinu představu o morálce světa s úplností, k níž se vlastně nemuselo nic dodávat. Fascinoval však Highsmithovou i její čtenáře natolik, že v sedmdesátých a devadesátých letech následovaly další příběhy.

Tvůrcem a režisérem seriálu je legendární scénárista Steven Zaillian, který se v minulosti podílel na Schindlerově seznamu, Gangů New Yorku nebo Fincherově verzi Mužů, kteří nenávidí ženy. V hlavních rolích se představí Andrew Scott, Dakota Fanning a Johnny Flynn.

Ripley má premiéru na Netflixu 4. dubna.

Zdroj: Netflix