Star Wars podle Karla Zemana? Geniální předělávka vám vyrazí dech! Mistra Yodu ztvárňuje Zdeněk Srstka

Zdroj: Youtube havranoviny

Co kdyby Hvězdné války natočil český režisérský velikán Karel Zeman? Právě na tuto otázku odpověděl David Spáčil stojící za youtubovým kanálem havranoviny. Pomocí nástrojů umělé inteligence a vlastního umu si pro diváky připravil naprosto geniální a nezapomenutelnou podívanou.

Pokud jste ještě neměli tu čest poznat havranoviny, nenechte si na jejich youtubovém kanále ujít předělávku kultovních Pelíšků do hollywoodské produkce. Pozornost jsme jí věnovali zkraje ledna, kdy se video začalo šířit internetem jako lavina.

Čtěte také: Vyšetřování paranormálních jevů ovládlo nedělní večer! Sci-fi kriminálka ale nenaplnila očekávání

David Spáčil tentokrát překonal sám sebe, a je až s podivem, že má jeho kanál pouze dvě stovky odběratelů. Star Wars podle Karla Zemana, režiséra Cesty do pravěku, Vynálezu zkázy a mnoho dalších slavných děl, jsou opět výtvorem nástrojů umělé inteligence, díky čemuž se nám dostalo velmi působivé, usměvavé a naprosto geniální podívané, která ctí legendárního výtvarníka, animátora a loutkaře.

V devadesátivteřinové upoutávce jsme svědky kreativního hereckého obsazení. Luka Skywalkera (Hvězdochodce) ztvárňuje Václav Neckář, Magda Vašáryová Leiu, Jaromír Hanzlík Hana Sola a Vlastimír Brodský Obivána Kenobiho. Zlatým hřebem je pak zakomponování Zdeňka Srstky a Miloše Kopeckého do rolí úhlavních nepřátel a nejmocnějších jediů v galaxii.