Henry Cavill ve třetím Deadpoolovi? Neuvěříte, jakou postavu má údajně ztvárnit

Zdroj: Warner Bros.

Bude Henry Cavill sbírat účinkování v populárních franšízách jako Thanos Kameny nekonečna? To by si bezpochyby přáli jeho fanoušci, kteří ho v posledních letech usilovně spojují s Marvelem, Jamesem Bondem nebo Hrou o trůny. Zajímavé je, že nejnovější úniky naznačují, že první z těchto možností by se mohla brzy stát skutečností.

Henry Cavill se proslavil rolí Charlese Brandona v seriálu Tudorovci a v následujících letech se mu v jeho kariéře dařilo – objevil se jako Superman ve filmech DCEU a Geralt z Rivie v seriálu Zaklínač od Netflixu. S oběma rolemi se však nedávno rozloučil, a přestože oznámil řadu chystaných projektů, fanoušci ho usilovně tlačí (nebo se o to spíše snaží) do dalších populárních franšíz.

Čtěte také: Henry Cavill kosí nácky ve velkém stylu! Válečný nářez slavného režiséra obdržel skvostný trailer

Cavill už v jejich očích ztvárnil mladého Roberta Baratheona, Aegona Dobyvatele, Kapitána Británie a dokonce i Doktora Dooma. Ale zvrat, který naznačily nejnovější úniky, asi nikdo nečekal.

Zahraniční média (s odvoláním na zdroje blízké studiu) uvádějí, že Henry Cavill se již má objevit v nadcházejícím filmu studia Marvel, konkrétně v Deadpoolovi a Wolverinovi. A měl by tam hrát… druhého Wolverina.

Populární britský herec by tak byl jednou z variant Logana, se kterými se můžeme v průběhu filmu setkat. Připojil by se tak k celé řadě filmových hvězd, o nichž se proslýchá, že se budou třetím Deadpoolem míhat – včetně Channinga Tatuma jako Gambita, Wesleyho Snipese jako Bladea, Iana McKellena a Michaela Fassbendera jako Magneta nebo dokonce Taylor Swift. Kolik z těchto zvěstí (včetně té o Cavillovi jako Wolverinovi) se ukáže jako pravdivé? To se dozvíme za několik měsíců.