Henry Cavill kosí nácky ve velkém stylu! Válečný nářez slavného režiséra obdržel skvostný trailer

Guy Ritchie a Henry Cavill znovu spojily síly!

Zdroj: Lionsgate

Henryho Cavilla uvidíme už tento čtvrtek ve špionážní komedii Argylle: Tajný agent, kterou natočil Matthew Vaughn. Už v dubnu tohoto roku se také představí v akčním snímku The Ministry Of Ungentlemanly Warfare režiséra Guye Ritchieho. Na stylové kosení nácků a hvězdnou hereckou sestavu láká první zběsilý trailer.

Akční komedie The Ministry Of Ungentlemanly Warfare, která vychází z nedávno odtajněných spisů britského ministerstva války a je tedy inspirována skutečnými událostmi, vypráví příběh vůbec první organizace speciálních sil, kterou během druhé světové války založil britský premiér Winston Churchill a malá skupina vojenských úředníků včetně spisovatele Iana Fleminga.

Čtěte také: Seznamte se s novou Supergirl! Supermanovu sestřenici si zahraje herečka z Rodu draka

Přísně tajná bojová jednotka, složená z nesourodé party vyvrhelů a podivínů, se vydává na odvážnou misi proti nacistům za použití zcela nekonvenčních a naprosto „nedžentlmenských“ bojových technik. Jejich odvážný přístup nakonec změnil průběh války a položil základy britské SAS a moderní války Black Ops.

Režisérem snímku je v posledních letech velmi plodný Guy Ritchie, se kterým Henry Cavill v minulosti natočil již Krycí jméno U.N.C.L.E.. Režisér Gentlemanů, kteří v brzké době obdrží seriálový spin-off či Rozhněvaného muže, obsadil do filmu také Alana Ritchsona (seriálový Reacher) nebo mexickou herečku Eizu González.

Film má americkou premiéru 19. dubna.