Henry Cavill ve špionážní akci režiséra Kingsmanů. Trailer slibuje nonstop zábavu

Režisér Matthew Vaughn představuje špionážní novinku plnou hvězd.

Zdroj: Universal Pictures

Henry Cavill se vzdal Geraltových šedivin, na hřebík pověsil i Supermanův plášť. Jeho fanoušci ho ale zkraje příštího roku uvidí v očekávané špionážní akci Argylle, kterou natočil věhlasný režisér Matthew Vaughn (Kick-Ass, Kingsman). Trailer slibuje nonstop zábavu, přesně jako ve stylu ostatních Vaghnových kousků. Nejvíce prostoru v něm dostali Bryce Dallas Howard a Sam Rockwell.

Elly Conway (Bryce Dallas Howard), introvertní spisovatelka špionážních románů, která jen zřídka opouští svůj domov, je vtažena do skutečného světa špionáže, když se zápletky jejích knih až příliš přiblíží aktivitám zlověstného syndikátu. Když se objeví Aiden (Sam Rockwell), špion, který ji zachrání před únosem nebo zabitím (nebo obojím), Elly a její milovaný kocour Alfie se ponoří do tajného světa, kde nic a nikdo není takový, jaký se zdá být.

Argylle je připravovaná špionážní akční komedie, kterou režíruje a produkuje Matthew Vaughn (Kick-Ass, Kingsman) a scénář napsal Jason Fuchs (Stíny mezi námi). Je založena na dosud nevydaném stejnojmenném románu autorky Elly Conway. Ve filmu se objeví hvězdná herecká sestava – Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, Dua Lipa, Ariana DeBose, John Cena a Samuel L. Jackson.

Film uvidíme v kinech od 1. února 2024.

Zdroj: Universal Pictures