Jennifer Lopez jedinou nadějí pro lidstvo! Akční sci-fi z Netflixu ve velkolepém traileru

Zdroj: Netflix

Po akčním snímku Matka z minulého roku, se Jennifer Lopez vrací na Netflix, aby znovu převedla svůj herecký potenciál. Dobrodružná sci-fi Altas, která bude mít premiéru za dva měsíce, se představila v naprosto šílené upoutávce.

Hlavní hrdinkou filmu Atlas, který se odehrává ve světě vyspělých technologií, je Atlas Shepherd v podání Jennifer Lopez. Ta je brilantní datovou analytičkou, která však nedůvěřuje umělé inteligenci.

Čtěte také: Na Netflixu boduje sci-fi seriál o záhadné výpravě do vesmíru! Nový Interstellar to ale není

Atlas se připojí k misi, jejímž cílem je zajmout zběhlého robota, s nímž ji pojí záhadná minulost. Když však plán nevyjde úplně podle jejích představ, její jedinou nadějí na záchranu lidstva před umělou inteligencí je důvěra v umělou inteligenci.

Atlas přivede na obrazovky Netflixu Brad Peyton, tvůrce velkolepých akčních výplachů jako San Andreas nebo Rampage: Ničitelé. Scénář pro něj napsal Aron Eli Coleite, autor komiksů, producent a v neposlední řadě jeden z mnoha scénáristů seriálu Hrdinové. V jedné z vedlejších rolí se představí Simu Liu z Barbie a marvelovky Shang-Chi a legenda o deseti prstenech.

Akční film s Jennifer Lopez přistane na Netflixu 24. května.

Zdroj: Netflix