Našel se nový James Bond? Známému herci byla předložena nabídka

Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer

Ani Idris Elba, ani Henry Cavill. Zahraniční média v čele s deníkem The Sun přinesla zprávu, že by se příštím Jamesem Bondem měl stát Aaron Taylor-Johnson. Podle všeho mu na stole přistála smlouva a zbytek je už na něm. Vlastně jen stačí, aby podepsal smlouvu.

Jak se shodují britské deníky The Sun a Daily Mail, Aaron Taylor-Johnson obdržel nabídku na roli Jamese Bonda, čímž zřejmě skončily měsíce (možná roky) spekulací o nástupci celosvětově oblíbeného Daniela Craiga. Brit zatím roli nepřijal, ale pokud tak učiní, stane se teprve sedmým hercem v historii, který dostal možnost ztvárnit agenta 007. Rozhodnuto by mělo být během týdne.

Čtěte také: Duna: Část druhá už překonala tržby prvního filmu! Do kin ale míří tvrdá konkurence

Bond je Aaronův, pokud je ochoten tu práci přijmout. Oficiální nabídka je na stole a čeká se na odpověď,“ tvrdí zdroj citovaný britskými deníky Daily Mail a The Sun. „Aaron podepíše smlouvu v nejbližších dnech a pak se všichni začnou připravovat na velké oznámení.“

Sám herec odhalení nepotvrdil, ale ani nepopřel. „Je úchvatné a úžasné, že mě lidé vidí v této roli. Beru to jako úžasný kompliment,“ řekl už dříve v rozhovoru pro časopis Numero.

Aaron Taylor-Johnson se objevuje na filmových plátnech už od dětství, přelomová pro něj ale byla role v komiksovém snímku Kick-Ass. Později si zahrál také v Godzille z roku 2014, marvelovce Avengers: Age of Ultron, Nolanově Tenetu nebo akčním Bullet Train. Letos se na něj diváci mohou těšit v Kaskadérovi s Goslingem a marvelovce od Sony, ve které ztvární Lovce Kravena.