Svět Venoma a Morbia se rozrůstá. Trailer představuje Lovce Kravena a jeho nadlidské schopnosti

Foto: Sony Pictures

Po boku Venoma a Morbia brzy povstane další antihrdina, který se v komiksech nesčetněkrát utkal se Spider-Manem, spolupracoval v nich ale také s Nickem Furym. Lovec Kraven, který byl svěřen dobře známému herci Aaronu Taylor-Johnsonovi (Kick-Ass, v Avengers: Age of Ultron jako Quicksilver), se představil v prvním traileru. Ten slibuje krvavé hody, lovení divoké zvěře a brutální akci, která se nemusí držet u země.

Lovec Kraven měl být původně padouchem čtvrtého Spider-Mana z dílny Sama Raimiho. K uskutečnění projektu ale nikdy nedošlo a tak se jeden z dalších klasických padouchů pavoučího muže dočkal vlastního filmu. Stejně jako v případě Venoma nebo Morbia přichází snímek od studia Sony, provázanost s tituly MCU je tak čistě teoretická, vzhledem k současným multivesmírovým hrátkám ale nikdy neříkejte nikdy. Jak prozrazuje samotný trailer, Lovec Kraven se do kin podívá v erkové přístupnosti, o vydatnou porci krve a brutální akce by tedy neměla být nouze.

Postava, kterou na plátna kin poprvé přivede film režiséra J.C. Chandora, se v komiksech objevila v roce 1964, jeho origin pak odvyprávěl Web of Spider-Man #31 z roku 1987. Kraven, vlastním jménem Sergei Kravinoff, je rodákem z ruského Volgogradu. Jeho začlenění mezi padouchy ale není zcela oprávněné. Je lovcem, pro něhož je osobní čest nade vše. A na tom si zakládá nejvíce. V komiksech patří mezi obávané Sinister Six, spolupracoval v nich ale také s Nickem Furym, a setkal se s Hulkem i Deadpoolem. Jako dospělý muž odcestoval do Afriky, kde našel nový smysl života a stal se z něj vynikající lovec. Jeho specialitou se staly souboje s velkými zvířaty holýma rukama. Po setkání s voodoo léčitelkou Calypso nabyly jeho schopnosti na síle. Svou nadlidskou sílu ale musí průběžně udržovat vzácným lektvarem.

Lovce Kravena přivede na plátna kin režisér J.C. Chandor (Trojí hranice, Vše je ztraceno), v hlavních a vedlejších rolích se představí Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe, Ariana DeBose nebo Fred Hechinger.

Premiéra v kinech je 10. října.

Foto: Sony Pictures