To nejlepší z Apple TV+ nyní najdete v nabídce Skylink

Zdroj: Apple TV+

Skylink patří k nejrozšířenějším internetovým televizím na trhu a nyní svou pozici ještě upevnil. Přímo v jeho nabídce se totiž objevily nejlepší originální tituly ze streamovací služby Apple TV+.

Nabídku o tituly z oceňované dílny Apple Originals rozšířil Skylink již 1. února. Přímo v jeho aplikaci nebo v internetovém prohlížeči se divákům otevřela vrátka k desítkám titulů, které disponují maximálním rozlišením Full HD a technologií Dolby Atmos. Všechny tituly jsou v původním znění s českými a slovenskými titulky.

Zákazníci Skylinku naleznou nabídku Apple TV+ v balíčcích Kombi+ Apple TV+, Premium, Komplet nebo CANAL+ Komplet.

To nejlepší z Apple TV+

Již nyní si mohou diváci pustit velkou oscarovou naději Zabijáci rozkvetlého měsíce s 10 nominacemi a Leonardem DiCapriem a Robertem de Nirem v hlavních rolích. V nejbližších týdnech přibude historický velkofilm Napoleon, který se může pochlubit 3 nominacemi na Oscara.

V katalogu Apple TV+ rozhodně nepřehlédněte sci-fi sérii Silo, která v loňském roce patřila k nejlepším seriálovým novinkám. Velké popularitě se těší i další sci-fi série  For All Mankind, která se v listopadu dočkala čtvrté řady, The Morning Show s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon nebo například seriál Odloučení o týmu zaměstnanců, kterým byla chirurgicky oddělena pracovní a mimopracovní paměť. Jeden z největších hitů jablíčkového streamu je od roku 2020 Ted Lasso z prostředí anglického fotbalu.

Mezi horké seriálové novinky z Apple TV+ patří Vládcové nebes, které na obrazovky streamovacího giganta přivedli tvůrce Bratrstva neohrožených, případně Monarch: Odkaz monster, který přivedl Godzillu a další monstra z Monsterverse na malou obrazovkou.

Apple TV+ v roce 2024

Na skvělé novinky od Apple Originals se diváci mohou těšit také v tomto roce. Kromě již zmíněného Napoleona nebo Vládců nebes totiž dorazí jeden atraktivní titul za druhým. Přehled těch nejočekávanějších titulů představila služba Apple TV+ v následujícím videu.