Kristen Stewart se zamiluje do kulturistky a spáchá vraždu! Očekávaný thriller v novém traileru

Druhý trailer na Love Lies Bleeding.

Zdroj: A24

Společnost A24 představila druhý trailer k Love Lies Bleeding, očekávanému druhému celovečernímu filmu režisérky Rose Glass. Snímek měl minulý měsíc premiéru na festivalu Sundance a v únoru se bude hrát na filmovém festivalu v Berlíně. Česká premiéra zřejmě nebude.

Snímek vypráví příběh samotářské manažerky posilovny Lou (Kristen Stewart), která se těžce zamiluje do Jackie (Katy M. O’Brian), ambiciózní kulturistky, jež má namířeno do Vegas splnit si své sny. Jejich láska však zažehne násilí a vtáhne je hluboko do nitra zločinecké rodiny Lou. V roli jejího násilnického otce se představí Ed Harris.

Čtěte také: Pavoučí horor nedá spát ani těm nejotrlejším! Jeho tvůrce nyní chystá další Evil Dead

Kristen Stewart se naposledy představila v Cronenbergově Zločinech budoucnosti, v roce 2021 získala oscarovou nominaci za hlavní roli ve snímku Spencer. Katy M. O’Brian je naopak známá z marvelovky Ant-Man a Wasp: Quantumania, a zahrála si také v sedmi epizodách Mandaloriana.

Love Lies Bleeding je nový film režisérky Rose Glass, jejíž debut Svatá Maud z roku 2019 byl kritikou oceňovaný psychologický horor odehrávající se v severní Anglii. Britská režisérka však ve svém dalším filmu mění téma a noří se hluboko do světa kulturistiky a zločinu.

Film Love Lies Bleeding měl premiéru 20. ledna na filmovém festivalu Sundance, od 8. března se objeví v amerických kinech. O českém uvedení zatím nejsou žádné informace.

Zdroj: A24