Spencer: Trailer ukazuje Kristen Stewart v roli princezny Diany

Foto: Neon

Studio Neon před nedávnem zveřejnilo oficiální plakát k připravovanému snímku Spencer. Tentokrát studio diváky potěšilo prvním trailerem k filmu, ve které poprvé spatříme Kristen Stewart v roli princezny Diany.

Film se zaměřuje na život princezny Diany v době, kdy byla vdaná za prince Charlese. Jejich manželství v té době nebylo ideálním, bylo plné nenávisti a lží. Na veřejnosti musí vypadat jako zamilovaný a ideální pár, ale v soukromý je to pravý opak. Letošní vánoční svátky na panství Sandringham, ale budou jiné než ty předešlé, hlavně i kvůli zprávám, že se Charles a Diana rozvádí. Snímek Spencer nabídne divákům pohled na to, jak to při vánočních svátcích mohlo na panství probíhat.

V hlavní roli princezny Diany se představí herečka Kristen Stewart, známá hlavně ze série Stmívání. Její obsazení vyvolalo spoustu kritiky, hlavně od filmových diváků. Prince Charlese si zahrál Jack Farthing, známý ze seriálu Poldark. V dalších rolích se můžeme těšit na Timothy Spalla, Seana Harrise a Sally Hawkins. Režie se ujal Pablo Larraín, který stojí za režií životopisného snímku Jackie o první dámě Jackie Kennedyové.

Světovou premiéru bude mít snímek na filmovém festivalu v Benátkách 3. září 2021. Uvedení do českých kin ještě nebylo potvrzeno.

Foto: Neon