Africký speciál The Grand Tour už příští týden! Trio se bude brodit řekou v kabrioletech

Předposlední speciál pořadu!

Zdroj: Prime Video

Další speciál The Grand Tour, v němž se moderátoři Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May vydají po stopách rallye Paříž-Dakar a projedou africkou Mauretánii, uvidíme na obrazovkách Prime Video už příští týden! Prozatím byly odhaleny tři fotky a jeden plakát.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se znovu setkávají v odlehlé africké Mauretánii a vydávají se po stopách legendární rallye Paříž-Dakar. Místo na míru vyrobených dakarských závodních vozů musí chlapci absolvovat cestu v levných upravených sportovních autech.

Čtěte také: Netflix uvedl dokumentární pecku o vzniku nejslavnější písně všech dob! 46 hudebníků ji muselo nahrát během jediné noci

Jejich cesta začíná jízdou nejdelším vlakem na světě, čeká je vražedná Sahara a nebezpečné brodění řeky. Natáčení tohoto speciálu bylo opravdovou zkouškou pro moderátory i jejich auta.

Ačkoli byly prozatím zveřejněny jen tři fotky, zdá se, že trojice tentokrát usedne za volanty kabrioletů značek Jaguar, Maserati a Aston Martin, přičemž každý z nich bude výrazně vylepšen.

V minulém speciálu se ústřední trio vydalo na epickou cestu dlouhou 1400 mil z polského Gdaňsku přes Slovensko, Maďarsko a Slovinsko. Jeremy Clarkson se svezl ve Škodě 1100 OHC z roku 1957, Richard Hammond pak v Polsku naboural vzácnou historickou formuli vyrobenou v Československu. Epizoda nesla podtitul Eurocrash.

Předposlední epizoda The Grand Tour bude uvedena na Prime Video 16. února. Ta závěrečná, která již byla natočena v Zimbabwe, by měla dorazit později v průběhu roku. Fanoušci Jeremyho Clarksona se letos dočkají také třetí řady Clarksonovy farmy, konkrétně už 3. května.