Jeremy Clarkson projíždí Českem, Hammond naboural československou formuli. Trailer speciálu The Grand Tour slibuje velkolepou podívanou

Foto: Amazon

Jeremy Clarkson a jeho tým z The Grand Tour se po necelém roce vracejí na startovní čáry, po skandinávském speciálu totiž přichází snad ještě očekávanější epizoda nazvaná Eurocrash. Oblíbení moderátoři tentokrát projedou střední Evropou, dokonce by se měli objevit i na českých silnicích. Jak ukazuje první trailer, jejich cesta se neobejde bez problémů, havárií a návštěvy polského muzea voskových figurín.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vydávají na epickou cestu dlouhou 1400 mil z polského Gdaňsku přes Slovensko, Maďarsko a Slovinsko. Jeremy Clarkson se v očekávaném speciálu svezl například ve Škodě 1100 OHC z roku 1957, Richard Hammond pak v Polsku naboural vzácnou historickou formuli vyrobenou v Československu. Tým byl měl projet také Českou republikou, ačkoliv oficiálně se o tom nikde nepíše. Závěr speciálního dílu pak bude patřit velkolepému kaskadérskému kousku, který chtěl tým Jeremy Clarksona natočil už v minulosti, Covid mu to ale nedovolil.

The Grand Tour není jedinou show, ve které baví nekompromisní Jeremy Clarskon. Automobilový novinář patří také k hlavní tváři Clarksonovy farmy, která se v tomto roce dočkala již druhé řady. Pořad, stejně jako The Grand Tour, patří mezi nejzajímavější a nejzábavnější tituly streamovacího giganta Amazon. Ten nedávno potvrdil vznik třetí řady a vyvrátil tak spekulace, že by se kontroverzního Clarksona zbavil poté, co slavný moderátor napsal několik ostrých slov na adresu Meghan Markle. Clarksonovi nicméně končí v roce 2024 smlouva a jeho budoucnost na obrazovkách je nejistá, vzhledem k jeho věku.

The Grand Tour: Eurocrash uvede Prime Video 16. června.

Foto: Amazon
Foto: Amazon