Červená světla zhasnou na Netflixu už v týdnu! Famózní trailer láká na šestou řadu Drive to Survive

Dominance Red Bullu z pohledu Drive to Survive!

Zdroj: Netflix

Pouhý týden před startem nové sezóny F1 uvede Netflix šestou řadu Drive to Survive, která již tradičně shrne to nejdůležitější z minulého ročníku a navrch přidá několik bonusů v podobě rozhovorů, záběrů ze zákulisí a oku lahodících záběrů z paddocku. Co nás čeká, se můžete podívat ve zbrusu novém traileru.

Rok 2023 byl pro Red Bull dominantní – Max Verstappen vyhrál 19 z 22 závodů a získal svůj třetí titul mistra světa. Sergio Perez obsadil druhé místo v šampionátu a vyhrál dva závody v Saúdské Arábii a Ázerbájdžánu. Šestá řada dokumentárního hitu přichází pouhý týden před začátkem nové sezóny Formule 1.

Čtěte také: Nicolas Cage si zřejmě zahraje temného Spider-Mana! Seriál připravuje tvůrce Punishera

Loňský ročník Formule 1 byl specifický také v tom, že během sezóny probíhalo natáčení dosud nepojmenovaného snímku s Bradem Pittem v hlavní roli. Očekávanému snímku z prostředí F1 ovšem zkřížily cestu hollywoodské stávky, a tak se v jeho natáčení bude pokračovat v tomto roce. Film režíruje Joseph Kosinski, který naposled ohromil novým Top Gunem.

Již šestá řada dokumentárního seriálu F1: Touha po vítězství dorazí na Netflix 23. února. K dispozici bude také s českým dabingem.

Zdroj: Netflix