Aquaman 2 dorazí na HBO Max ještě v únoru!

Objevte ztracené království u vás doma.

Zdroj: Warner Bros.

Po pouhých dvou měsících od premiéry v kinech, dorazí snímek Aquaman a ztracené království do nabídky streamovací služby Max. Dá se tedy předpokládat, že poslední film z universa DCEU nemine ani naše HBO Max. Diváci se dočkají už 27. února, přičemž chybět by neměl český dabing a špičkové rozlišení v podobě 4K UHD jak tomu je například u Blue Beetla.

Aquaman z roku 2018 se stal nejúspěšnějším filmem tohoto universa, když jako jediný přesáhl magickou hranici jedné miliardy dolarů. Dvojka nakonec podle předpokladů na úspěch svého předchůdce nenavázala, když v kinech utržila 423 milionů dolarů. Rozpočet snímku přitom dělal astronomických 205 milionů a další desítky milionů pak studio nalilo do samotné propagace.

Čtěte také: Borderlands láká na středeční trailer v krátkém teaseru! Film zachraňoval režisér Deadpoola

Druhý superhrdinský film režiséra Jamese Wana si nevedl skvěle ani mezi kritiky. Například recenzent Kamil Fila z Kinoboxu ho označil za zcela průměrnou podívanou. „Přeplácaný, hyperaktivně nesoustředěný film plný barev a deformovaných zvuků, smontovaný ze zápletek a prvků, které jsme viděli už mnohokrát jinde. Definitivní konec jedné éry DC komiksů na plátně.“

Aquaman a ztracené království dorazí na HBO Max už 27. února.

Zdroj: Warner Bros.