Borderlands láká na středeční trailer v krátkém teaseru! Film zachraňoval režisér Deadpoola

První záběry z očekávané adaptace!

Zdroj: Lionsgate

Filmová adaptace Borderlands byla oznámena už před 10 lety, přesto až dnes dorazí první trailer. Než se tak stane, můžete se podívat na první kraťoučký teaser a první dvě fotografie pořízené magazínem People. Na internetu se objevil také oficiální plakát.

Ve hvězdně obsazené adaptaci se představí Cate Blanchett v roli Lillith, nechvalně proslulé psankyně, která se vrací na svou domovskou planetu Pandora, kde uzavře spojenectví s nečekaným týmem. Společně je čeká nebezpečná cesta, na níž budou bojovat s mimozemskými příšerami a nebezpečnými bandity, zatímco budou pátrat po zmizelé dívce, která má klíč k nepředstavitelné moci. Osud vesmíru je v jejich rukou, ale oni budou bojovat za něco víc: jeden za druhého.

Čtěte také: Největší fantasy seriál roku v posledním traileru! Na Netflix dorazí už ve čtvrtek

Teaser na středeční trailer má pouhých 10 vteřin a začíná záběrem na Cate Blanchett střílející z pistole, následuje Kevinem Hartem (Roland) střílejícím z pistole a posléze se v rychlosti představí Jamie Lee Curtis jako Tannis, Ariana Greenblatt jako Tiny Tina a Jack Black jako Claptrap.

Natáčení snímku skončilo už v roce 2021 a od té doby jsme o něm takřka nic neslyšeli. Tedy kromě toho, že se měl projekt údajně nacházet v postprodukčním pekle. Scénárista Craig Mazin (Černobyl, The Last of Us) nechal dokonce z titulků odstranit své jméno a místo něj byl použit pseudonym Joe Crombie. Následovaly přetáčky, kterých se měl chopit režisér Deadpoola Tim Miller, protože původní režisér Eli Roth už neměl volné ruce (nebo o jeho služby už studio nestálo).

Borderlands uvidíme v kinech od 8. srpna.

Zdroj: Bontonfilm
Zdroj: Bontonfilm