Režisér oscarového Parazita přináší drsnou sci-fi s Pattinsonem! Venku je první teaser

Jeden z nejočekávanějších filmů roku!

Zdroj: Warner Bros.

Korejský režisér Džun-ho Pong zodpovědný za Okju, ale hlavně také za úspěšného Parazita, už brzy představí světu svou sci-fi novinku Mickey 17. Film, ve kterém bude Robert Pattinson umírat pořád a stále dokola, uvidíme na konci března v kinech. Prozatím byl přestaven jen oznamovací teaser.

Připravovaný film je adaptací sci-fi románu Ashtona Edwarda Mickey7, který vyšel v únoru 2022. Mickey je nízko postavený zaměstnanec velké imperialistické společnosti, který je vyslán s tlupou kolonizátorů osídlit a podmanit si ledový svět Niflheim.

Čtěte také: Temný případ se vrací v neskutečné formě! Nová řada z potemnělé Aljašky sbírá 100% recenze

Pokaždé, když zemře, je zregenerována jeho nová verze s téměř všemi vzpomínkami. To ho však staví do nežádoucí pozice. Je vysílán na ty nejnebezpečnější mise, dokonce i na takové, o kterých posádka ví, že ho zabijí – vždyť pokud zemře, jednoduše se znovu narodí.

Ve sci-fi thrilleru se v hlavní roli představí Robert Pattinson, který se v posledních letech objevil v Nolanově Tenetu, netflixovce Ďábel, a chválu si vysloužil také jako Batman, jehož pokračování je oficiálně na cestě. V dalších rolích se objeví Toni Collette, Mark Ruffalo nebo Steven Yeun.

Film má premiéru 28. března v kinech.

Zdroj: Warner Bros.