Expendables 5? Stallone už prý připravuje další pokračování

Lundgren by se klidně vrátil.

Zdroj: Lionsgate

Expendables 4 se stali jedním z nejhorších filmů minulého roku a v kinech navíc prodělali minimálně 100 milionů dolarů. Podle Dolpha Lundgrena, který se objevil ve všech dílech série, je i přesto další pokračování stále ve hře. Dokonce tvrdí, že Stallone na něm už pracuje.

Dolpha Lundgrena, který v Expendables hraje Gunnera Jensena, nedávno vyzpovídal web Screen Rant, a došlo pochopitelně i na téma budoucnosti série. Nejdříve se ale mluvilo o neúspěchu čtvrtého filmu. „Recenze jsem nečetl, protože jsem tak nějak věděl, co se v nich píše,“ řekl na úvod Lundgren.

Čtěte také: Hornické město čeká nevýslovná zkáza! Severský katastrofický snímek přichází na Netflix

„Ten projekt měl problémy od začátku. Opravdu to nemělo dobrý scénář. Nehraju hlavní roli, takže je pro mě těžké se vyjadřovat k některým problémům, ale vím, že Stallone se na tom nepodílel, jak to obvykle dělá. Hrál v tom jen postavu, a když to má na starosti on, kvalita nikdy neklesne pod určitou úroveň. Myslím, že problém byl ve scénáři, a pak byl asi měsíc před natáčením vyměněn režisér.“

Na otázku, zda by se vrátil k dalšímu pokračování, odpověděl: „Jo, pokud to bude mít na starosti Sly. Myslím, že s těmito lidmi už pracuje na své verzi další kapitoly. Pokud to bude mít na starosti on, tak ano, určitě by byla zábava na tom pracovat.“

Sylvester Stallone v současné době připravuje návrat své klasiky Cliffhanger z 90. let. Pokračování po třiceti letech, jehož první klapka by měla padnout v létě, natočí francouzský režisér Jean-Francois Richet, a Stallone se vrátí v roli Gabea Walkera. Do popředí by se ale měla dostat Walkerova dcera.