Gangsterská pecka s Michelle Yeoh baví diváky na Netflixu! Nadchne hlavně po akční stránce

Oscarová herečka v jednom z největších lednových překvapení!

Zdroj: Netflix

Jeden z největších lednových seriálů Netflixu dorazil už v prvním týdnu nového roku, a diváky si svým zpracováním jednoznačně získal. Akční komediální drama s Michelle Yeoh v hlavní roli sbírá nadšené recenze a atakuje přední místa sledovanosti na Netflixu. Pokud jste tuto novinku od jednoho z tvůrců American Horror Story ještě neviděli, máme pro vás menší pozvánku.

Triády, improvizace a pečení se střetávají v akčním komediálním dramatu o dvou bratrech, kteří vyrostli v odlišných světech. Jeden v dělnické třídě v Los Angeles, druhý v bohatém a bezohledném zločineckém kruhu v Tchaj-wanu. Středobodem seriálu je ale vynalézavá matka v podání Michelle Yeoh.

Čtěte také: Samurajská řežba bere dech. Velkolepou minisérii uvidíme brzy na Disney+

Seriál Bratři Sunovi si je jistý sám sebou hned od začátku a jeho dva světy se s každým dalším dílem stále více a více prolínají. Bojové scény, kterých je opravdu mnoho, jsou rychlé, zběsilé a často skutečně zábavné. Osmidílný seriál zkoumá, co to znamená být synem, co to znamená být bratrem a také co to znamená snažit se udržet rodinu pohromadě.

Novinka tvůrčího dua Brad Falchuk a Byron Wu je divoká jízda, která si zaslouží vaši pozornost. Ať už máte rádi bojová umění, rodinná dramata, nebo se jen potřebujete dobře zasmát, tento seriál nabízí vše. Svým stylem dokonce připomíná oscarovou lahůdku Všechno, všude, najednou, která rovněž vyvažovala příběh přistěhovalecké rodiny dramatem a humorem, a měla v hlavní roli skvělou Michelle Yeoh.

„Směsice osobních dramat a gangsterského boje o moc a přežití s notnou dávkou humoru dělá celý seriál zábavný. Samo sebou se neubrání obrovským klišé, jak z pohledu čínské kultury, tak mafiánských praktik. V rozsahu 8 epizod není moc prostor pro spletitost. I když v komplexnosti série ztrácí dech, akční a humorní pasáže děj hezky rozvláčňují,“ hodnotí Pasadenka seriál na Kinoboxu.

O čem jsou Bratři Sunovi

Hlavu mocné tchajwanské triády sejme tajemný zabiják, a tak se bossův nejstarší syn, legendární vrahoun Charles, vydá do Los Angeles, aby ochránil svoji matku Eileen a naivního mladšího bratra Bruce. Ani jeden z nich totiž zatím netuší, jaká je pravda o jejich rodině.

Krvelačné tchajpejské gangy se ale začínají rvát o moc a Charles, Bruce a jejich matka mají plné ruce práce s hojením ran způsobených dlouhým odloučením. Než se je nekonečná armáda nepřátel pokusí zabít, budou muset přijít na to, co doopravdy znamená bratrské pouto a jak důležitá je rodina.

Bratři Sunovi je ostrou akcí nabitá komedie plná rodinných dramat od Brada Falchuka, tvůrce American Horror Story. V roli matky se představí Michelle Yeoh oceněná Oscarem za roli v loňském hitu Všechno, všude, najednou.

Zdroj: Netflix