Zack Snyder by chtěl natočit bondovku! Podělil se o svůj nápad

Producenti Bonda s ním nesouhlasí.

Zdroj: Netflix

Budoucnost bondovek je po odchodu Daniela Craiga stále velkým tajemstvím, nicméně jeden slavný filmař se nabídl, že se otěží klidně ujme. Řeč je o Zacku Snyderovi, jehož Rebel Moon v těchto dnech dobývá Netflix.

Režisér Zack Snyder v rozhovoru pro The Atlantic vyjádřil zájem prozkoumat Bondovo mládí. „Bylo by skvělé vidět třeba dvacetiletého Jamese Bonda,“ řekl Snyder. „Skromné poměry, ze kterých pochází. Nějaké trauma z mládí, které ho zformovalo do Jamese Bona, tak jak ho známe. Něco v tom bude.“

Čtěte také: Rebel Moon ovládnul Netflix, sledovanost má ale daleko za očekáváním

Producent Michael G. Wilson však myšlenku mladšího Bonda zavrhl, když se objevily zvěsti o tom, že by roli mohl převzít Tom Holland. Potvrdil (prostřednictvím Radio Times), že ať už bude obsazen kdokoli, bude to „třicetiletý herec.“

Od chvíle, kdy Daniel Craig ukončil své působení v sérii, se kolem role vedla spousta debat. Ačkoli se objevily nějaké náznaky, kdo by mohl agenta 007 ztvárnit v budoucnu, producenti zatím Craigova nástupce neoznámili. V listopadu pak reagoval režisér Oppenheimera Christopher Nolan na zprávy, že by mohl režírovat další film o Jamesi Bondovi. Nakonec ale uvedl, že na těchto zvěstech „není nic pravdy“.

Snyderův nejnovější projekt, sci-fi Rebel Moon, byl na Netflixu uveden 21. prosince, a s přívětivými reakcemi se téměř vůbec nesetkal. Režisér je známý především díky svým příspěvkům do DC Extended Universe, přičemž mezi jeho nejlepší filmy patří Úsvit mrtvých, 300: Bitva u Thermopyl a Strážci – Watchmen.