IMAX trailer na Aquamana 2 vás možná unudí k smrti! Nenadchne vůbec ničím

Tohle nám má jako stačit?

Zdroj: Warner Bros.

Propagace posledního Aquamana s Jasonem Momoou jede na plné obrátky, a po necelém týdnu se z mořských hlubin vynořil další trailer. Ten má na svědomí IMAX, který v upoutávce servíruje jen to, co jsme už viděli minule, a navíc v okleštěné verzi. Vizuální stránka není zrovna dvakrát přesvědčivá, a záporák s chrlícími plameny je nudný už v samotné upoutávce. Zabalili to tvůrci filmu už předem?

Arthur (Jason Momoa) musí požádat o pomoc svého nevlastního bratra Orma (Patrick Wilson), aby ochránil Atlantidu před Black Mantou (Yahya Abdul-Mateen II), který ve své posedlé snaze pomstít smrt svého otce vypustil ničivou zbraň.

Čtěte také: Videoherní pecka Death Stranding míří do filmu! Na plátna ho přivede renomované studio A24

Aquaman z roku 2018 se stal nejúspěšnějším filmem tohoto universa, když jako jediný přesáhl magickou hranici jedné miliardy dolarů. Podobnému úspěchu, v případě jeho sequelu, ale věří málokdo. Zvlášť v době, kdy jeho komiksoví parťáci vyhořeli na plné čáře. Studio z pochopitelných důvodů hlásí, že Aquaman a ztracené království figuruje jako samotný film, otázkou je, na kolik je jeho tvrzení pravdivé. Rozpočet druhého Aquamana ke všemu přesáhl 200 milionů, další tučná suma pak poputuje na samotnou propagaci.

Drama okolo druhého Aquamana nedávno vyvrcholilo zákulisními drby. Ještě předtím, než film zasáhly mohutné přetáčky, mělo dojít k ostré výměně názorů mezi herci Jasonem Momoou a Amber Heard. Představitel Aquamana měl svou hereckou kolegyni urážet a žadonit o její vyhazov. Na natáčení údajně dorazil opilý a oblečený jako její bývalý manžel Johnny Depp. Je ale více než pravděpodobné, že si celý příběh bývalá žena Johnny Deppa jen vymyslela.

Aquaman a ztracené království má premiéru 21. prosince.

Zdroj: Warner Bros.