Kokainová kmotra a vražedkyně Griselda přichází na Netflix! Trailer představil novinku od tvůrců Narcos

Taková moderní kmotra.

Zdroj: Netflix

Mafiánka, inovátorka, matka, vražedkyně. Příběh Griseldy Blanco nahání hrůzu dodnes. Seriál inspirovaný jejím životem přichází od tvůrců Narcos a Sila, a v titulní roli kokainové kmotry se představí kolumbijská herečka Sofía Vergara z Takové moderní rodinky. Na lednovou premiéru láká Netflix ve strhujícím traileru.

Griselda Blanco Restrepo, známá jako Černá vdova nebo Kokainová kmotra, byla nemilosrdná kolumbijská drogová baronka, která v 70. letech minulého století hrála významnou roli v kokainovém obchodu a podsvětí Miami na Floridě a podle některých tvrzení byla také součástí Medellínského kartelu. Každý, komu dlužila peníze byl zabit a každý, kdo dlužil peníze jí, zaplatil životem také.

Čtěte také: Superhrdinská Banda dostane mexický spin-off! Režírovat bude tvůrce komiksovky Blue Beetle

Tvůrkyní a scénáristkou Griseldy je Ingrid Escajeda, která v letošním roce přivedla na obrazovky Apple TV+ výborné Silo, režii všech šesti epizod obstaral Andrés Baiz, režisér kultovního španělského thrilleru La cara oculta a hned několika epizod seriálů Narcos a Narcos: Mexiko. V hlavní roli nemilosrdné kmotry se představí již zmíněná herečka Sofía Vergara známá převážně z komediálního seriálu Taková moderní rodinka.

Griseldu uvede Netflix 25. ledna 2024.

Zdroj: Netflix