Vetřelci, Propast a Pravdivé lži dostanou 4K remaster už v prosinci!

James Cameron přináší radost!

Foto: Vetřelci, Pravdivé lži, Propast (vše 20th Century Fox)

O tom, že je na cestě vymazlený remaster kultovní Propasti, jsme psali zhruba před dvěma týdny. Patřičné péče se ale nakonec dočkají i další starší snímky režiséra Jamese Camerona, a ve formátu 4K UHD vyjdou také první a druhý Avatar. S uvedením na českém trhu ale spíše nepočítejte.

Remasteru ve 4K UHD, zjednodušeně řečeno v extra vysokém rozlišení s vysokým barevným kontrastem, se dočkají naráz kultovní Cameronovy snímky Vetřelci, Propast, Pravdivé lži, Titanic, Avatar a Avatar: The Way of Water. Skvělou zprávou je také fakt, že Vetřelci a Propast vyjdou v režisérském sestřihu, přičemž právě rozšířená verze Propasti patří k té nejméně známé v Cameronově filmotéce. Na remasterech se podílel samotný James Cameron.

Čtěte také: 15 výborných filmů, které zmizí z Netflixu na konci listopadu

Jako první dorazí na Blu-ray Titanic už 5. prosince. Poté přijdou na řadu oba díly Avatara 19. prosince, a nejočekávanější remastery Vetřelců, Propasti a Pravdivých lží až v březnu 2024. Mezitím se ale všechny tituly objeví na platformě VOD, a to už 12. prosince. Nové verze s sebou přinesou také celou řadu nových bonusů z natáčení. Uvedení na evropském trhu ale zatím nebylo oznámeno.

Zdroj: 20th Century Fox

zdroj: blu-ray.com