V hlavě 2 pořádně zamává všemi emocemi! Trailer pixarovky představil Úzkost

Návrat úspěšné Pixarovky v prvním traileru!

Zdroj: Walt Disney

Pixar je zpět a tentokrát raději vsadil na jistotu. Po průměrném Mezi živly a kasovním propadáku Rakeťáka se vrací k příběhu Riley z úspěšného animáku V hlavě. Jeho pokračování uvidíme v létě příštího roku, Pixar přesto uvedl první trailer už nyní. Na scénu přichází nová emoce, a zřejmě nebude sama.

V hlavě 2 se vrací do mysli novopečené teenagerky Riley právě ve chvíli, kdy centrála prochází demolicí, aby uvolnila místo něčemu zcela nečekanému: novým emocím! Radost, Smutek, Hněv, Strach a Znechucení, které podle všeho dlouho úspěšně operovaly, si nejsou jisté, jak se mají cítit, když se objeví Úzkost. A vypadá to, že není sama.

Nová pixarovka přichází od Petea Doctera, režiséra původního filmu a tvůrce Příšerek s.r.o., Vzhůru do oblak nebo Duše. V původním znění opět uslyšíme Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewise Blacka nebo Diane Lane. Znechucení propůjčila svůj hlas Maya Hawke ze Stranger Things.

Původní V hlavě se dočkalo veliké obliby nejen u dětí, ale také u jejich rodičů. Film si rovněž vedl skvěle v pokladnách kin, když jeho celosvětové tržby přesáhly hranici 857 milionů dolarů. Pokračování bylo oznámeno teprve v minulém roce na veletrhu D23 Expo.

V hlavě 2 uvidíme v kinech od 13. června 2024.

Zdroj: Walt Disney