Mezi živly aspiruje na nejkrásnější animák roku. Trailer nové pixarovky je dokonalost sama

Foto: Pixar

Animovaný Spider-Man bude mít v kinech silného konkurenta. V polovině června totiž dorazí do kin nová pixarovka Mezi živly, jejíž trailer v mnoha momentech bere dech a zároveň hřeje u srdíčka. Režisérem očekávaného snímku je Peter Sohn, který v minulosti natočil Hodného dinosaura.

V jednom neobyčejném městě, kde společně žijí živelní obyvatelé elementu ohně, vody, země a vzduchu si žije svůj sen i žhavá mladá žena a muž, který jde s proudem. Jednoho dne však oba zjistí něco zásadního. Uvědomí si, že i přes svoji naprostou protikladnost toho mají hodně společného.

Trailer představuje jednotlivé živly – vzduch, zemi, vodu a oheň – a to, co je odlišuje podle Ember, pohotové a ohnivé ženy, která vždy zůstávala blízko domova v Ohnivém městě. Ve filmu Mezi živly, který se v kinech objeví 15. června, se konečně odváží opustit svou komfortní zónu a prozkoumat tento velkolepý svět zrozený z představivosti tvůrců Pixaru a speciálně vytvořený pro velké plátno. Město živlů je inspirováno velkoměsty po celém světě a zahrnuje teoretické příspěvky jednotlivých společenství živlů – od obřích budov připomínajících borovice a mrakodrapů s vodopády až po arénu ve tvaru tornáda zvanou Cyklonový stadion.

Foto: Falcon