Severský horor láká na vánoční elfy zabijáky! Trailer slibuje ukrutnou zábavu

Co by to bylo za Vánoce bez vánočního filmu?

Zdroj: Ymer Media

Česká kina letos nasají vánoční atmosféru snad jen v jednom případě. Akční Tichou noc distribuce vynechala, a tak se mezi letošními novinkami ukáže pouze norská hororová komedie Šťastné a krvavé. Bioscop zveřejnil její trailer, jež oproti původnímu teaseru představil zabijácké elfy mnohem detailněji. Zatím to vypadá na velmi zábavnou podívanou.

Poté, co Bill zdědí strýcovo panství v Norsku, nastěhuje se s rodinou do nového domu a sní o tom, že z něj udělá penzion. Zatímco se rodina přizpůsobuje novému skandinávskému životnímu stylu, Billův syn Lucas objeví v přilehlé stodole starodávného elfa.

Aby byl elf ve stodole spokojený, platí určitá pravidla a Lucas se je ze všech sil snaží dodržovat. Ale poté, co Bill ignoruje Lucasova varování a naplánuje ve stodole vánoční večírek, elf zosnuje plán, jak se vetřelců za každou cenu zbavit.

Čtěte také: Nejbrutálnější hororový klaun se vrací! Vraždit tentokrát bude o Vánocích

Horor Šťastné a krvavé je prošpikován skrz naskrz černým humorem a s lehkostí si satiricky utahuje ze stereotypů rozdílných národů. Přítomnost mystických elfů už jen dotváří kouzlo dokonalé noční můry.

Milovníci netradičních vánočních filmů se v blízké době mohou těšit také na strhující akčňák Tichá noc, za pozornost stojí i další horor s názvem It’s a Wonderful Knife. Ani jeden z těchto titulů ale nenabídne česká distribuce.

Šťastné a krvavé uvidíme v kinech od 7. prosince.

Zdroj: Ymer Media