Nejbrutálnější hororový klaun se vrací! Vraždit tentokrát bude o Vánocích

Režisér Leone chce překonat úspěch loňského dílu.

Zdroj: Cineverse

Vraždící maniak Art the Clown ještě neřekl poslední slovo. Halloweenské prostředí střídá za nejkouzelnější období v roce, a v kostýmu Santy Clause rozpoutá chaos mezi nic netušícími obyvateli Miles County. Trailer z jeho vánočního řádění neukázal zhola nic, fanoušci série už přesto tuší, co mohou od režiséra Leoneho očekávat.

Režisér Damien Leone v jednom z rozhovorů uvedl, že o financování tohoto filmu projevilo zájem několik velkých studií na základě nečekaného úspěchu předchozího dílu, aniž by měl hotový scénář. Všechny však odmítl, protože si byl jistý jednou věcí. Žádné z nich by mu nedovolilo natočit tak kontroverzní úvodní scénu, jakou měl v plánu. Leone situaci okomentoval slovy, že jediný důvod, proč může být tak nekompromisní v zobrazování hororu a gore, je ten, že své filmy financuje nezávisle a všechny speciální efekty si vytváří sám.

Loňský Terrifier 2 zaznamenal opravdu velký úspěch. Film s rozpočtem 250 000 dolarů utržil přes 15 milionů a fanouškům se trefil do vkusu více než jednička z roku 2017. Režisér Leone se netají tím, že by v třetím díle chtěl naservírovat dosud nejhrůzostrašnější a nejkrvavější podívanou. Ta bohužel okoření Vánoce až v příštím roce.

Film má premiéru v amerických kinech až 25. listopadu 2024.

Zdroj: Cineverse