ONEMANSHOW už není jedničkou Netflixu. Sledovanost ovládla další česká blbina

Kazma se ale stále drží na stupínku.

Zdroj: Bontonfilm

ONEMANSHOW: The Movie už není nejsledovanějším filmem na Netflixu v Česku. Po týdenním kralování štafetu přebrala romantická komedie Nikdy neříkej nikdy. Na rozdíl od kontroverzního filmu od Kazmy, měla ale svou online premiéru už před měsícem na Prima+.

Nikdy neříkej nikdy je tradiční česko-slovenskou romantickou komedií, která oproti své současné tuzemské konkurenci ničím nevybočuje. Jméno režiséra Braňa Mišíka (seriály Hnízdo, Červené pásky) ale dalo tušit, že by nemuselo jít o prostoduchý výplach typu letošního Jak přežít svého muže nebo influencerské kraviny Cool Girl. Předpověď se díkybohu naplnila, a nakonec jsme se dočkali podívané, která neurazí, ale ani nenadchne.

Čtěte také: Jakub Prachař jako Franta mimozemšťan. Zábavná sci-fi novinka režiséra Havlíka dostala trailer

Film hodnotí rozporuplně diváci, a na jeho kvalitách nebo nekvalitách se neshodují ani kritici. Například recenze z iDnes ohodnotila snímek pouhými deseti procenty, Novinky.cz nadělily nové komedii 65 %. Drsné kritice se nevyhnul ani Mojmír Sedláček z Kinoboxu.

„Nová hlavně slovenská a trochu česká romantická komedie o vztazích ve středním věku je zajímavá asi stejně jako fakt, že píseň k závěrečným titulkům po několika letech odmlky složil Pavol Habera – tedy vůbec, “ píše autor recenze.

Nikdy neříkej nikdy se jedničkou Netflixu stalo takřka hned po svém příchodu 22. listopadu. Druhou příčku u českých diváků opanuje chválený animovaný Leo (dabuje Adam Sandler), na třetí místo se odsunula ONEMANSHOW. Za ní následuje loňská česká komedie inspirovaná Láskou nebeskou – Vánoční příběh.

Zdroj: Bontonfilm