Jakub Prachař jako Franta mimozemšťan. Zábavná sci-fi novinka režiséra Havlíka dostala trailer

Jakub Prachař se pitvoří v další komedii.

Zdroj: CinemArt

Rudolf Havlík představil trailer na českou vesnickou variaci Mužů v černém, komedii Franta mimozemšťan. V hlavních rolích bláznivé podívané se představí Jakub Prachař a Tereza Ramba. Jak prozrazuje samotná upoutávka, chybět nebude ani Jiří Langmajer, jež hraje v Havlíkově Ostrově i obou dílech Po čem muži touží.

Poklidný život malé moravské vesnice rozbouří podivné úkazy. Amatérský astronom Blažej je přesvědčen, že návštěva z kosmu je tady. Jen mu nikdo nevěří. Komedie Franta mimozemšťan si na půdorysu lehce absurdního příběhu pohrává se situacemi, které neumíme vysvětlit, možná se jich i bojíme, ale musíme najít způsob, jak se s nimi poprat.

Rudolf Havlík je známý svými odlehčenými komediemi, jež si často půjčují ze zahraniční tvorby. Po čem muži touží využívá klasického hollywoodského klišé se záměnou těl, letošní Ostrov zase našel inspiraci ve filmech o ztroskotání. Franta mimozemšťan, kterého uvidíme v kinech příští rok, je na první pohled parodií na klasické mimozemské invaze. Nejlepším filmem známého režiséra nadále zůstávají Pohádky pro Emu z roku 2016.

Jakub Prachař se ještě letos objeví v nové komedii Jedeme na teambuilding. Povánoční komedie o stmelování kolegů na pracovišti se nedávno představila v zábavném traileru. Odehrávat se bude výhradně na Slovensku.

Franta mimozemšťan má premiéru 8. února 2024.

Zdroj: CinemArt