Roboti, superhrdinové a hodně zpomalovaček. Netflix představil trailer na pokračování méně známé sci-fi

Ve hře je i případná trojka!

Zdroj: Netflix

Ve světě, kde se 4 % populace rodí s nadpřirozenými schopnostmi, se bývalý trestanec spojí s drogovým bossem, kterým pohrdá, aby ochránil mladou dívku před zkorumpovaným poldou. Pokračování sci-fi kriminálky Kód 8 zamíří na Netflix v příštím roce za účasti bratranců Amellových. Trailer zatím mnoho neprozradil.

V přímém pokračování předchozího filmu je Connor (Robbie Amell) propuštěn z vězení. Živí se jako údržbář v komunitním centru, a přerušil styky se svým bývalým zločineckým parťákem Garrettem (Stephen Amell). Connorova snaha vyhnout se problémům ale vyjde vniveč, když je nucen pomoci čtrnáctileté Pav utéct před bandou zkorumpovaných poldů.

Režisér a scénárista Jeff Chan uvedl s bratranci Amellovými chválený krátký desetiminutový film Code 8 v roce 2016. V crowdfundingové kampani se jim podařilo vybrat 2,5 milionu, díky čemuž v roce 2019 vznikl celovečerní titul. Odhaduje se, že rozpočet připravovaného pokračování vyšel Netflix na 15 milionů dolarů.

Netflix ukázal první záběry z druhého Kódu 8 během virtuální akce Geeked Week. Ta v předchozích dnech nabídla trailer seriálového Avatara, fantasy Malé dámy s hvězdou Stranger Things nebo apokalyptické akce Sladký domove a její druhé řady. Samotných upoutávek ale bylo mnohem více.

Kód 8: Část 2 bude mít premiéru v roce 2024.

Zdroj: Netflix