Akční nářez o pomstě je překvapivě v Česku! Něco takového jsme zřejmě ještě neviděli

Skvělý tip na víkend!

Zdroj: T-Series

Síť multikin CinemaCity nedávno překvapila uvedením chválené japonské Godzilly, a teď na svá plátna přivádí také akční bollywoodskou pecku Animal. CinemaCity ji zařadilo zcela v tichosti do svého programu už na zítřek, bohužel ale jen na třech místech v Praze, a nejspíše jen po omezenou dobu.

V jádru jde o bizarní příběh syna, který je hluboce oddán svému otci. Otcova častá nepřítomnost mu však brání pochopit rozsah synovy náklonnosti. Tato vroucí láska se paradoxně stává zdrojem jejich vzájemných konfliktů.

Čtěte také recenzi: Napoleon působí jako upoutávka na čtyřhodinovou verzi

Režisérem snímku je Sandeep Reddy Vanga, který v jednom ze svých rozhovorů prozradil, že Animal ukáže lidem, jak vypadá skutečné násilí. Ač se to možná nezná, ve skutečnosti má jít o jeden z nejbrutálnějších indických filmů všech dob. Sandeep Reddy Vanga v roce 2019 natočil historicky nejúspěšnější bollywoodských snímek Kabir Singh.

Ranbir Kapoor, jeden z nejoblíbenějších herců současného Bollywoodu, označil svůj nový film za kriminální drama s odstíny šedi. Přiznal, že tato role pro něj byla výzvou a donutila ho zvýšit své herecké dovednosti a posunula ho za hranice jeho komfortní zóny.

Tří a půl hodinový snímek Animal vstupuje do kin po celém světe 1. prosince.

Zdroj: AA Films