Mix Ramba, Oldboye a Kmotra. Trailer na indický nářez nedostanete z hlavy jen tak

Možná se bude i tancovat!

Zdroj: AA Films

Loňské RRR si získalo světovou popularitu, a navrch přidalo Oscara za nejlepší písničku. Po jeho stopách se možná brzy vydá další akční indický snímek Animal. Ten ve svém traileru střídá žánry jako ponožky, a akci vystřiženou jako z Ramba a Oldboy doplňuje rodinné drama kmotrovského ražení.

Ranbir Kapoor, jeden z nejoblíbenějších herců současného Bollywoodu, označil svůj nový film za kriminální drama s odstíny šedi. Přiznal, že tato role pro něj byla výzvou a donutila ho zvýšit své herecké dovednosti a posunula ho za hranice jeho komfortní zóny.

Čtěte také: Únik jedovatého plynu si vyžádal 25 000 mrtvých. Netflix uvedl minisérii o největší chemické havárii v historii

Režisérem snímku je Sandeep Reddy Vanga, který v jednom ze svých rozhovorů prozradil, že Animal ukáže lidem, co je skutečné násilí. Ač se to možná nezná, ve skutečnosti má jít o jeden z nejbrutálnějších indických filmů všech dob.

V jádru jde o bizarní příběh syna, který je hluboce oddán svému otci. Otcova častá nepřítomnost mu však brání pochopit rozsah synovy náklonnosti. Tato vroucí láska se paradoxně stává zdrojem jejich vzájemných konfliktů.

Tří a půl hodinový snímek Animal vstupuje do kin po celém světe 1. prosince. Česká distribuce ho na plátnech kin neuvede.

Zdroj: AA Films