Fincherův Zabiják je nejočekávanější thriller roku. Netflix uvedl jeho další elektrizující trailer!

Novinku Davida Finchera a Michaela Fassbendera uvidíme už příští týden!

Zdroj: Netflix

Vražedná kulka osudově mine cíl a nájemný zabiják se musí postavit těm, co si ho najali, i sobě samému. Pořád ale věří, že v téhle mezinárodní štvanici není nic osobního. Netflix představil jeden z nejočekávanějších filmů roku v naprosto dokonalém traileru. Zabiják Davida Finchera navíc sbírá nadšené recenze už od světové premiéru v Benátkách.

Osamělý a chladný vrah bez výčitek, vyčkává ve stínu a vyhlíží svůj další cíl. Čím déle však čeká, tím víc si myslí, že ztrácí rozum a chladnou hlavu. Noirový příběh profesionálního zabijáka ztraceného ve světě bez morálního kompasu je případovou studií osamělého, po zuby ozbrojeného muže.

Jeden z nejočekávanějších filmů roku natočil David Fincher, režisér nezapomenutelných thrillerů Sedm, Zodiac nebo Zmizelá. Zabiják je adaptací stejnojmenného komiksu, který v roce 1998 vydali Alexis Nolent a Luc Jacamon.

Pro Davida Finchera jde již o druhou spolupráci se streamovacím gigantem, v roce 2020 na Netflixu uvedl dvěma Oscary ověnčeného Manka. Nyní ale hlásí režisér návrat ke svým kořenům. Jeho Zabiják je totiž čistokrevným thrillerem, a scénář napsal Andrew Kevin Walker, autor již zmiňované kriminálky Sedm.

Michael Fassbender hlásí návrat do první filmové ligy po dlouhých čtyřech letech. Kromě Zabijáka ho letos uvidíme ještě v nadějné fotbalové komedii Jeden gól, kterou na plátna kin přinese Taika Waititi.

Zabiják má premiéru na Netflixu 10. listopadu.

Zdroj: Netflix