Baletka z Netflixu je mixem Johna Wicka a Černé labutě. Trailer slibuje krvavou pomstu

Baletka z Netflixu slibuje velmi krvavou cestu za pomstou.

Jong-seo Jun v akčním thrilleru Baletka. Uvidíme ho na Netflixu. Zdroj: Netflix

Bývalá bodyguardka Okdžu oplakává nejlepší kamarádku, kterou nedokázala ochránit, a vyráží splnit její poslední přání. Pomsta bude sladká. Korejský akční snímek, který nese stejný název jako očekávaný spin-off Johna Wicka, Baletka, se divákům ukázal v prvním teaseru. Ten slibuje akci narvanou krví a adrenalinem a Jong-seo Jun v hlavní roli.

Mix Johna Wicka a Černé labutě

Zatímco Baletku Anu De Armas z universa Johna Wicka uvidíme až v příštím roce, Netflix přispěchal se stejnojmenným snímkem, jenž k akci ve stylu Johna Wicka také nemá moc daleko. Bývalá, neohrožená bodyguardka, které ovládá řadu bojových umění, v něm vyráží pomstít svou kamarádku, a jak prozrazuje čerstvý teaser, o krvavé stříkance rozhodně nebude nouze.

Herečka Jong-seo Jun není žádným nováčkem, diváci z Netflixu ji mohou znát z působivého hororu Telefon, letos se kromě akční Baletky představí také v drsné minisérii Bargain, kterou jsme si představili v jednom z minulých článků. Po boku stále populárnější herečky se objeví Ji-hoon Kim, kterého známe z netflixovské slaďárny Láska z nenávisti.

Režisérem Baletky je Chung-hyun Lee, který stojí za již zmíněným, úspěšným Telefonem. Korejský horor z roku 2020 jsme v minulosti zařadili mezi nejlepší originální tituly z produkce Netflixu, díky čemuž si talentovaný režisér získal naši pozornost i tentokrát. Baletka bude teprve jeho druhým celovečerním zářezem.

Baletku uvede Netflix 6. října.

Oficiální plakát ke snímku Baletka, který na svých obrazovkách uvede Netflix.
Oficiální plakát k akčnímu nářezu Baletka (Ballerina). Zdroj: Netflix