Aukci lidských orgánů zastaví až zničující zemětřesení. Drsná survival minisérie se představuje

Foto: TVING

Není sporu o tom, že nejoriginálnější tvorba v současnosti přichází z jihokorejské produkce. Netflixovské hity Hra na oliheň, Království zombie nebo letošní Čmuchalové jsou toho jasným důkazem. Skvěle našláplo má také survival minisérie Bargain, která už sice má po domácí premiéře, uvedení na Paramount+ je ale až příští měsíc. Trailer představuje napínavou podívanou plnou zvratů a soubojů o přežití.

No Hyung-Soo se setkává s cizinkou Park Joo-Young v motelovém pokoji. Je potěšen jejím vzhledem a je připraven zaplatit za její služby. Na No Hyung-Sooa ale čeká překvapení. Brzy je obklopen lidmi, kteří si přišli koupit jeho orgány. Zatímco aukce orgánů probíhá podle plánu, náhle dojde k ničivému zemětřesení, které naruší plány celé akce. Několik kupců přijde o život, No Hyung-Soo jako štěstím přežije. Ve zřícené budově bude muset svůj život ubránit, protože jeho protivníci se nevzdávají v žádné situaci.

Minisérie Bargain má být temně zábavná podívaná s naprosto nepředvídatelným příběhem. Vznikla na motivy stejnojmenného krátkého oceňovaného snímku. Seriál měl v Koreji premiéru loni na podzim na platformě Tving, brzy se bude hrát i na filmovém festivalu v Torontu. Na streamu Paramount+ se objeví 5. října, o uvedení v Česku zatím nemáme žádné informace. S trochou štěstí by se mohl v budoucnu objevit na SkyShowtime.

Foto: TVING