Druhá řada The Last of Us zná svou Abby. Měla by to být jedna z těchto dvou hereček

Craig Mazin už zná seriálovou podobu Abby.

The Last of Us již obsadil Abby.
Kdo si zahraje Abby v seriálu The Last of Us? Zdroj: HBO

Tvůrce seriálu The Last of Us, Craig Mazin, v nedávném rozhovoru pro The Hollywood Report nadhodil, že role Abby, jedné z nejdůležitějších postav druhé řady, již byla obsazena. Diváci a fanoušci videoherní předlohy prý budou opět překvapeni, nicméně samotná jména neprozradil. Podle známého insidera a leakera jsou ve hře dvě jména.

Známý insider a leaker, který na internetu vystupuje pod názvem MyTimetoShineHello, patří mezi špičky svého „oboru“, a v minulosti se zasloužil o únik celé řady informací ze zákulisí Hollywoodu. V jednom ze svých posledních příspěvků se věnuje seriálovému obsazení role Abby v The Last of Us. Podle něj kolem projektu krouží dvě jména, oblíbená herečka Florence Pugh a méně známější Shannon Berry.

Florence Pugh patří mezi nejoblíbenější mladé herečky současnosti. V posledních letech jsme ji mohli vidět v marvelovce Black Widow, chváleném hororu Slunovrat, ve kterém ztvárnila hlavní roli nebo letošním Oppenheimerovi Christophera Nolana. Herečka má za sebou také pestrou televizní kariéru, zahráli si v Malé bubenici nebo dalším marvelovském projektu Hawkeye.

Insider a vlastně i většina fanoušků se spíše přiklání k druhé jmenované Shannon Berry, která kolem The Last of us krouží už od první série. Herečka se v současné době objevuje v dobrodružném seriálu Trosečnice, na svou vyloženě velkou roli ale ještě čeká. Vzhledem k její silnější postavě a tomu, že ji na Instagramu sleduje samotný Mazin, jsou diváci přesvědčeni, že roli Abby získala právě ona.

Ať už v roli Abby uvidíme Florence Pugh nebo Shannon Berry, nic to nemění na tom, že si na návrat úspěšného seriálu ještě nějaký čas počkáme. Výrobu druhé řady brzdí stávka scénáristů, kvůli čemuž nedorazí na obrazovky dříve, než v roce 2025.