Fassbender jako nájemný vrah, který nesplnil úkol. Fincherův brutální Zabiják konečně dostal trailer

Foto: Netflix

Vražedná kulka osudově mine cíl a nájemný zabiják se musí postavit těm, co si ho najali, i sobě samému. Pořád ale věří, že v téhle mezinárodní štvanici není nic osobního. David Fincher natočil pro Netflix nejočekávanější film roku, který se konečně představuje v úvodním teaseru. Ve filmu kultovního režiséra se v hlavní roli zabijáka představí Michael Fassbender.

Osamělý a chladný vrah bez výčitek, vyčkává ve stínu a vyhlíží svůj další cíl. Čím déle však čeká, tím víc si myslí, že ztrácí rozum a chladnou hlavu. Brutální, krvavý a noirový příběh profesionálního zabijáka ztraceného ve světě bez morálního kompasu je případovou studií osamělého, po zuby ozbrojeného muže. Jeden z nejočekávanějších filmů roku natočil David Fincher, režisér nezapomenutelných thrillerů Sedm, Zodiac nebo Zmizelá. Zabiják je adaptací stejnojmenného komiksu, který v roce 1998 vydali Alexis Nolent a Luc Jacamon.

David Fincher je na Netflixu už jako doma. Jde totiž o jeho druhou spolupráci se streamovacím gigantem, v roce 2020 na něm uvedl dvěma Oscary ověnčeného Manka. Nyní hlásí slavný režisér návrat ke svým kořenům, jeho Zabiják totiž bude čistokrevným thrillerem, ke kterému scénář napsal Andrew Kevin Walker, autor již zmiňované kriminálky Sedm. Mezi nejslavnější díla Davida Finchera nadále patří Hra s Michaelem Douglasem, Klub rváčů, Zodiac nebo Zmizelá.

Pro Michaela Fassbendera jde o první spolupráci s uznávaným Fincherem. Herec se naposledy objevil ve snímku X-Men: Dark Phoenix (2019), návrat do první filmové ligy tak hlásí po dlouhých čtyřech letech. Kromě Zabijáka ho letos uvidíme ještě v nadějné fotbalové komedii Jeden gól, kterou na filmová plátna přinese Taika Waititi.

Zabiják má premiéru na Netflixu 10. listopadu.

Foto: Netflix