Netflix v týdnu: Soudní spor Deppa a Heardové, korejský bizár nebo kultovní Hromnice

Foto: Depp vs. Heardová (Netflix), Hráči (HBO), Dívka v masce (Netflix)

Netflix ve třiatřicátém týdnu roku přinese Hráče s Dwaynem Johnsonem, kteří nedávno opustili nabídku HBO Max, dokumentární minisérii Depp vs. Heardová nebo animák Opičí král od režiséra Lovecké sezóny. Do nabídky streamovacího giganta se ovšem vrací všemi vítaná komedie Na hromnice o den více, pozornost si zaslouží i korejský seriál Dívka v masce nebo další část z dokumentární série Neslýchané.

Hráči – 5 řad | 15. srpna

Foto: HBO

V tomto komediálním seriálu z dílny HBO si někdejší superhvězda Spencer Strasmore (Dwayne Johnson) dává do pořádku svůj život po ukončení kariéry a radí jiným současným i bývalým hráčům, jak se orientovat ve světě fotbalového byznysu. Seriál z roku 2015, jehož pátá, poslední řada měla premiéru v srpnu 2019.

Neslýchané: Síň hanby | 15. srpna

Ředitel laboratoří BALCO, sportovci podezřelí z užívání steroidů a další vám dají pěkně zblízka nahlédnout do jednoho z největších dopingových skandálů v historii sportu. Dokumentární série Neslýchané patří k nejzajímavějším celovečerním dokumentům z produkce Netflixu. Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul patří aktuálně mezi TOP 10 nejsledovanějších snímků v Česku.

Na hromnice o den více | 15. srpna

Foto: Columbia Pictures

Bill Murray časem necestuje, Bill Muray se v něm zasekne. Pokaždé se za písně I’ve Got You Babe probouzí v šest hodin ráno a prožívá stále dokola 2. únor. Co se může zdát jako zábava, po čase omrzí. Jak se tedy z nekonečného kolovrátku vymanit? Najít pravou lásku…Osvěžující komedie s několika vynikajícími nápady a především neskutečně pohodovým hereckým obsazením.

Depp vs. Heardová – minisérie | 16. srpna

Hollywoodem nedávno otřásl ostře sledovaný soudní spor, který na internetu způsobil úplné pozdvižení. V tomhle dokumentu poprvé zazní svědectví obou stran. Třídílná dokumentární série přichází z produkce Netflixu a od režisérky Emmy Cooper, tvůrkyně dokumentů Tajemství Marilyn Monroe: Ztracené nahrávky nebo Louis Theroux: Megavězení v Miami. Titul bude uveden s českým dabingem a pochopitelně také v původním znění a českými titulky.

Tyson Fury: V rodinném kruhu – minisérie | 16. srpna

Šampion v těžké váze Tyson Fury, který z ringu odešel bez porážky, si v téhle vtipné a milé dokumentární telenovele pomalu zvyká na slasti i strasti rodinného života. Režisérem tohoto „dokumentárního“ počinu je Nick Hornby, scénárista snímků Brookly, Divočina nebo Fotbalové opojení a tvůrce Zprávy o stavu manželství.

Jodie, vyvolený – minisérie | 16. srpna

Jodiemu je dvanáct, žije v Mexiku a zničehonic zjistí, že dokáže věci, jaké uměl jenom Ježíš. Přijme tohle důležité poslání a naplní svůj osud? Seriál od režiséra Očisty navždy a seriálu Kaleidoskop. Předlohou se stala stejnojmenná komiksová série Marka Millera (Kick-Ass, Kingsman).

Osudová zatáčka (Curve) | 16. srpna

Jak se zbavit sadistického stopaře? Tahle mladá řidička se rozhodne pro dost extrémní řešení, ale boj o přežití tím pro ni jenom začíná. Béčkový thriller z roku 2015, na jehož produkci se podílel Jaume Collet-Serra a studio Blumhouse. To je ale tak to nejzajímavější, čím tento titul disponuje.

Můj táta je lovec mimozemšťanů – 2. řada | 17. srpna

Intergalaktický lovec mimozemských zločinců a táta v jedné osobě má pořádný problém. Jeho dvě děti s ním totiž potají vyrazí do vesmíru a naruší veledůležitou misi. Na dětském seriálu se podílel také Patrick Harpin, scénárista animované komediální série Clarence.

Čti také: 10 skvělých filmů, které Netflix odstraní v polovině srpna

Příliš krátký život: Případ Isabelly Nardoni | 17. srpna

Pětiletá holčička zemře po pádu z bytu svého otce. Její matka pak vyrazí do boje za spravedlnosti a strhne na sebe pozornost celé země. Brazilský dokumentární film o děsivém případu, který se stal v roce 2008.

My jsme Upshawovi – 4. řada | 17. srpna

Černošská rodina řeší každodenní problémy, buduje si šťastný domov a touží po lepším životě. Komediální seriál z dělnického prostředí americké Indiany, který ničím nevybočuje. Místy až nepochopitelně hloupé. Seriál se zřejmě těší veliké oblibě, jinak se uvedení čtvrté řady neumíme vysvětlit.

Opičí král | 18. srpna

Opičák s kouzelnou tyčí spojí síly s mladou holkou a vyrazí na velkolepou výpravu za nesmrtelností. Cestou ho čeká lítý boj s démony, draky, bohy i vlastním já. Americko-čínský animák od režiséra Lovecké sezóny.

Deset dnů zlého muže | 18. srpna

Zbitý, zničený a ztrápený detektiv musí na vlastní pěst rozmotat spletitou síť lží, aby vypátral, kdo vraždil na velkolepém sídle. Druhý díl turecké kriminálky uvede Netflix s českým dabingem. První část moc kladných ohlasů ale nezískala.

Dívka v masce – 1. řada | 18. srpna

Holka z kanceláře, která se trápí svým vzhledem, si nasadí masku a v nočním vysílání se stane senzací internetu. Série osudových událostí jí ale převrátí život naruby. Jihokorejský seriálový thriller, kterému nebude chybět ani špetka humoru. Netflix uvede tuto novinku i v českém dabingu.

Bouchačky a potěšení – 1. řada | 18. srpna

Ve městě Gulaabgunj, které ovládá zločinný kartel, se policajt z velkoměsta a zamilovaný mechanik zapletou do nebezpečného obchodu s opiem. Indická podívaná, kterou běžný Evropan zřejmě vynechá. Trailer nicméně láká na poměrně známé obličeje, originální vizuální stránku a romantiku kloubenou s akcí.

Láska, sex a 30 svíček | 18. srpna

Čtyři nejlepší kámošky, co mají třicítku na krku, společně řeší trable ve vztazích i jednu nečekanou situaci, která je možná navždycky rozdělí. Pokud je vám černošský sitcom a indická minisérie málo, můžete vyzkoušet africkou variaci na Sex ve městě.

Velký červený pes Clifford | 19. srpna

Červené štěňátko přes noc naroste do obří velikosti a malá holčička se s pomocí strýčka musí postarat, aby její mazlík nepadl do spárů zlým genovým inženýrům. Děti si Clifforda zamilují, rodiče budou možná trochu trpět. Na HBO Max s českým dabingem, uvidíme, s čím přijde Netflix.

Čti také: Netflix v minulém týdnů – Nejhorší český film roku, špičkový horor nebo špionka Gal Gadot