Netflix v týdnu: Nejhorší český film roku, špičkový horor nebo špionka Gal Gadot

Foto: Zabiják bolesti (Netflix), Rachel Stoneová (Netflix), V zemi (Neon)

Netflix v týdnu bere útokem Gal Gadot v sympatické špionážní novince Rachel Stoneová: Sázka na Srdce, ujetá korejská reality-show Zombieverzum, chválený thajský horor Dům běsů nebo očekávaná minisérie podle skutečnosti Zabiják bolesti. Na Netflix ovšem dorazí také nejhůře hodnocený film tohoto roku, česká Cool Girl!, která míří na největší streamovací platformu přímo z kin.

Cool Girl! | 8. srpna

Jsou mladé, nadané a v soutěži, která jim může převrátit život vzhůru nohama, si jdou za svým velkým snem. A přitom objeví, co v nich doopravdy je. Nejhůře hodnocený český film roku přichází na Netflix, kde zcela jistě bude patřit k nejsledovanějším titulům vůbec. Snímek režiséra Jeremyho Tichého vsadil na populární české influencerky v titulních rolích. Cool Girl! se honosí naprosto tristním hodnocením na ČSFD – pouhými osmi procenty.

Neslýchané: Johny Manziel | 8. srpna

Dokument o raketovém vzestupu a strmém pádu hvězdy amerického fotbalu Johnnyho Manziela, ve kterém promluví jeho přátelé, trenéři i on sám. Další více jak hodinový dokument ze série Neslýchané. Minulý týden bylo představeno Problémové dítě Jake Paul.

Sedm smrtelných hříchů: Zášť edinburská – 2. část | 8. srpna

Tristan se poprvé od tragické nehody sejde s Lancelotem. Nejdřív se ale musí naučit, jak porazit svoje vnitřní démony, aby zachránil matce život. Druhá část příběhu od autora oblíbeného seriálu Sedm smrtelných hříchů Nakaby Suzukiho.

V zemi | 8. srpna

Vědec, který zkoumá složení půdy, vyrazí do pralesa hledat kolegyni. Cestou ale odhalí nečekaně temnou stránku matky přírody a brzy se nad ním začnou stahovat mračna. Britský horor Bena Wheatleyho, jehož béčková akce Meg 2 je momentálně k vidění v kinech. Podle ohlasů jde o zcela průměrnou hororovou podívanou.

Zombieverzum – 1. řada | 8. srpna

V Soulu řádí virus, který dělá z lidí zombie. Kdo dokáže vyzrát na nemrtvé, zvládnout náročné zkoušky a přežít? Originální reality-show, ve které se soutěžící snaží přežít zombie apokalypsu. Pořad přichází z korejské produkce.

První dámy amerického hip-hopu – minisérie | 9. srpna

Dokumentární seriál, ve kterém rapperky, publicistky a další odbornice rozebírají, jaký vliv měly na hip-hopovou kulturu ženy, a vyzdvihují ty, co razily cestu ostatním. Rozsáhlý dokumentární seriál, ve kterém promluví Queen Latifah, MC Lyte, Latto nebo Saweetie.

Dům běsů | 10. srpna

S manželem se rozhodla pronajmout svůj dům. Ten se ale od podnájemníků nechá zatáhnout do nebezpečné sekty, která má spadeno na jejich dcerku, a ona ji teď musí ochránit. Thajský horor má políčeno na jedno z největších hororových překvapení tohoto roku. Nezbývá, než se o tom přesvědčit v týdnu na Netflixu.

Robo kadeti – 1. řada | 10. srpna

Dospívající outsider se přidá do skupiny Kadetů, kteří se mají spojit s Roby z vesmíru, aby ubránili planetu Zemi před útokem mimozemšťanů. Stylový akční sci-fi seriál podle grafických románů Mech Cadet Yu namluvili Daniel Dae Kim a Ming-Na Wen. Samozřejmě nebude chybět ani český dabing.

Vezmeš si mě za mrtvolu? | 10. srpna

Policista Ming-han najde podivnou obálku, která mu děsivým způsobem změní život. Ming-han zjistí, že má za manžela ducha a musí společně s ním vyřešit zločin. Tchajwanská LGBTQ+ komedie, která nebude šetřit akcí a vtipem.

Zabiják bolesti – minisérie | 10. srpna

Drama o příčinách a dopadech krize zneužívání opioidů v Americe, které sleduje osudy jejích viníků, obětí i právničky, co se snaží celé tragédii přijít na kloub. Příběh podle skutečné události odvyprávěl také seriál Absťák (Dopesick), kterého má ve své nabídce Disney+.

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce | 11. srpna

Rachel Stoneová (Gal Gadot) je nezkušená technička v elitní jednotce MI6, kterou vede hlavní agent Parker (Jamie Dornan). Její tým MI6 však netuší, že Stoneová ve skutečnosti pracuje pro Chartu – tajnou mírovou organizaci, utajenou i před ostatními špiony, která využívá špičkové technologie k neutralizaci globálních hrozeb. Od režiséra Toma Harpera, tvůrce výborných britských titulů.

Rande s downem – 1. řada | 11. srpna

Pohodová reality show, ve které si několik lidí s Downovým syndromem hledá partnera a řeší přitom slasti i strasti randění.

Pondělí | 12. srpna

Film vypráví příběh Mickeyho (Sebastian Stan) a Chloe (Denis Gough), dvou třicetiletých Američanů žijících v Aténách, kteří se potkají o jednom letním víkendu. Když se Chloin pobyt v Řecku chýlí ke konci, zamilovaná žena se rozhodne dát výpověď a prozkoumat, zda víkendová vášeň překoná nevyhnutelnou pondělní realitu.

Víc než dotyk – 1. řada | 12. srpna

Veterinářka s paranormálními schopnostmi a detektiv vyšetřují na maloměstě drobné zločiny. Pak ale narazí na záhadného sériového vraha a budou muset ukázat, co v nich je. Napínavý, komediální seriál.

Čti také: Netflix v minulém týdnu – Spider-Man: Bez domova, pokračování Advokáta nebo zombie komedie Zom100