Spider-Man není ve své kůži. Záběry z očekávané videohry představily Venoma i Lovce Kravena

Foto: Marvel

Žádný jiný superhrdina nedostává v současnosti tolik péče, jako Spider-Man. Jeho poslední hraný snímek s podtitulem Bez domova se zařadil mezi nejlepší marvelovky vůbec, animovaný sequel Napříč paralelními světy zase uchvátil svým uměleckým ztvárněním. Skvěle si ale vedly také videohry Marvel’s Spider-Man a Miles Morales, jejichž pokračování zcela jistě pozvedne laťku zase o stupínek výše.

Spider-Mani Peter Parker a Miles Morales se vracejí s novým vzrušujícím dobrodružstvím v kritiky oceňované sérii Marvel’s Spider-Man. Houpej se, skákej a vychutnávej si nová pavučinová křídla při cestování po marvelovském New Yorku. Bleskově přepínej mezi Peterem Parkerem a Milesem Moralesem a užívej si rozličné příběhy a nové epické schopnosti, zatímco ikonický padouch Venom ohrožuje Newyorčany, jejich město i ty, které milují.

Foto: Marvel

Vývojářské studio Insomniac Games chystá pro očekávanou dvojku Marvel’s Spider-Man velké věci. Na scéně se totiž objeví hned dvojice Spider-Manů – Peter Parker a Miles Morales (hráč bude moci ovládat oba dva), známý symbiont Venom, kterého tvůrci hry představí v netradičním světle, Lovec Kraven (Sony chystá jeho filmovou adaptaci odehrávající se ve světě Venoma a Morbia) a potvrzen byl také příchod Lizarda. Už teď se ale spekuluje nad návratem Kingpina.

Playstation v nedávné době ukázal desetiminutové záběry ze samotného hraní, ve kterých rozhodně není nouze o velkolepou akce. Dvojice Spider-Manů (Peter Parker spolupracuje s Venomem) se v nich střetává s armádou Lovce Kravena i přerostlým Lizardem. Playstation vydal také trailer, ve kterém představuje nedoceněného záporáka Kravena (s filmovou podobou nemá mnoho společného).

Marvel’s Spider-Man 2 vyjde na exkluzivně na PS5 20. října.

Foto: Marvel