8 předních Netflix novinek pro tento týden

Foto: Ukradené srdce, Strážci vesmíru, Eden vás vítá (vše Netflix)

Šestnáctý týden bude na Netflixu ve znamení zajímavých dokumentů, dočkáme se také seriálových pokračování a návratu legendy z našeho dětství. Netflix uvede očekávanou Šimpanzí říši od režiséra oscarového dokumentu Moje učitelka chobotnice, filmové pokračování původních Strážců vesmíru, nové epizody představí Ukradené srdce, Eden vás vítá a Manželství po indicku.

Jak být za vodou – 1. řada | 18. 4.

Peníze nad námi sice mají velkou moc, ale to se může klidně změnit. Odborník na finance Ramit Sethi pomáhá lidem po celých Spojených státech prožít opravdu bohatý život. Ramit Sethi je autor úspěšné příručky I Will Teach You to Be Rich a ukáže cestu k bohatému životu i vám.

Nejdelší rande | 18. 4.

Khani a Matt se seznámí přes aplikaci a spontánně vyrazí na Kostariku. Netuší přitom, že se jim tohle dobrodružství kvůli covidu pořádně protáhne. Dokument se záznamy, které za necelé tři měsíce na Kostarice natočili Matt Robertson a Khani Le.

Mighty Morphin Power Rangers: Jednou provždy | 19. 4.

Tým Power Rangers utrpí tragickou ztrátu. Jeho řady proto doplní nečekaná mladá hrdinka a všichni se společně postaví odvěké sokyni. Filmové pokračování seriálové legendy, ve kterém se vracejí někteří původní hrdinové.

Šimpanzí říše – 1. řada | 19. 4.

V ugandském lese se daří početné komunitě šimpanzů. Ti musí dodržovat složitá společenská pravidla, řešit rodinné vztahy a chránit svoje teritoria. Úchvatný přírodopisný dokument Jamese Reeda (Moje učitelka chobotnice), který získal cenu Oscar. Namluvil M. Ali.

Ukradené srdce – 2. řada | 19. 4.

Obchodníci s orgány mu zavraždili manželku. Chce se proto za každou cenu pomstít a zaplete se přitom se ženou, která dostala její srdce. Vzrušující seriál od Leonarda Padróna, ve kterém hrají Michel Brown, Ana Lucía Domínguez a Sebastián Martínez.

Diplomatické vztahy – 1. řada | 20. 4.

V době mezinárodní krize se diplomatka snaží zvládat novou práci na pozici ostře sledované velvyslankyně ve Velké Británii i divoké manželství se slavným politikem. Politické drama od Debory Cahn (Ve jménu vlasti, Západní křídlo), ve kterém hrají Keri Russell a Rufus Sewell.

Eden vás vítá – 2. řada | 21. 4.

Parta mladých vyrazí pařit na odlehlý ostrov. Ráj, který na ně čeká, ale skrývá hodně nebezpečná tajemství a spoustu pastí. Španělský seriál bohužel nenaplnil vysoká očekávání.

Manželství po indicku – 3. řada | 21. 4.

Dohazovačka Sima Taparia pomáhá klientům po celém světě domlouvat manželství a dává přitom nahlédnout do zákulisí tradičních zvyklostí v moderní době.

Další: Tipy na minulý víkend (nejen) z Netflixu a HBO Max