Ben Affleck v Počátku? Thriller Hypnotik si hraje s lidskou myslí

Foto: Ketchup Entertainment

Nejnovější film Roberta Rodrigueze, Hypnotik, se představil v prvním traileru. Ten ukazuje Bena Afflecka ve světě, ve kterém není radno věřit nikomu ani ničemu. Thriller na první pohled připomíná mix Počátku a Prokletého ostrova.

Hypnotik je připravovaný mysteriózní thriller režiséra Roberta Rodrigueze s Benem Affleckem v hlavní roli. Příběh filmu se začal psát již v roce 2002, údajně se tedy připravuje 20 let. Uvedení snímku do kin dvakrát pozastavila covidová opatření. Film si vysloužil pozitivní recenze od renomovaných kritiků z Variety a Deadline Hollywood.

Daniel Rourke (Ben Affleck) je spravedlivý a kompulzivní detektiv, který v mžiku oka ztratil svou dceru. Při snaze zjistit o své dceři něco víc, narazí na tajemný svět senzibilů. Tito lidé, kteří si říkají hypnotici, mají schopnost ovládat mysl druhých. Podivným očním kontaktem zkreslují realitu a ovlivňují svět oběti ve svůj prospěch. S pomocí Diany Cruz (Alice Braga), Rourke pronásleduje smrtící přízrak (William Fichtner) – jediného muže, o němž se domnívá, že má klíč k nalezení zmizelé dcery.

Hypnotik má českou premiéru 11. května 2023.

Foto: Ketchup Entertainment