10 prozatím nejsledovanějších seriálů na Netflixu v roce 2023

Foto: Lockwood a spol., Wednesday, Outer Banks (vše Netflix)

Seriálovému světu v roce 2023 zatím vládne The Last of Us z HBO Max, výborné sledovanosti se ale dočkalo i několik titulů z produkce Netflixu. Zatímco oficiální statistiky největší světové streamovací služby jednoduše neexistují, podle serveru FlixPatrol Češi prozatím nejvíce sledovali Wednesday Tima Burtona. V desetimístném žebříčku nechybí ani výborná Alice in Borderland nebo únorová třetí řada Outer Banks.

10. Emily in Paris

Rok po přestěhování do Paříže za vysněnou prací čeká Emily zásadní rozhodnutí. Jak si ale vybrat mezi kariérou a láskou? Seriál od Darrena Stara (Sex ve městě), ve kterém si Lily Collins užívá krásy Paříže. Nominace na Zlatý glóbus.

9. Physical: Sto statečných

Stovku soutěžících ve skvělé formě čeká série náročných úkolů. Na toho, kdo je všechny zvládne, pak čeká vytoužený titul i pořádný balík. Korejský soutěžní pořad, který se ničím ani nikým nepáře.

8. Outer Banks

Nová dobrodružství zavedou kamarády do Karibiku a dalších koutů světa, kde se dostanou do křížku s nebezpečným nepřítelem, který pátrá po legendárním ztraceném městě. Mysteriózní seriál se stal jedním z nejoblíbenějších titulů z produkce Netflixu.

7. Lockwood a spol.

Svět sužují zlí duchové, a trojice mladých se proto pustí do vyšetřování paranormálních jevů. V sázku přitom musí dát i to málo, co mají, aby odhalili ďábelské spiknutí. Britský seriál podle knižní předlohy.

6. Alice in Borderland

Hrají se tu drsnější hry a celé je to tu mnohem divočejší a krutější. Podaří se Arisuovi vrátit do skutečného světa a bude to celé vůbec stát za to? Japonský seriál patří k tomu nejlepšímu, co Netflix nabídnul na konci minulého roku.

5. Jako ulití

Páry, které prokážou, že jsou kompatibilní, si budou moct pohrát s taktikou a vášněmi, protože dostanou právo dát dohromady nebo rozdělit ostatní soutěžící. Nick Lachey dává dohromady soutěžící z pořadů Netflix Láska je slepá, Too Hot to Handle, The Circle a dalších.

4. Kaleidoskop

Geniální zločinec a jeho parťáci se chystají ukrást sedm miliard dolarů. Tenhle velkolepý a do detailu propracovaný plán ale ohrozí zrada, hamižnost i ďábelské intriky. Kriminální seriál od autora Švindlířů, ve kterém Giancarlo Esposito vymyslí naprosto dokonalou loupež.

3. Vikingové: Valhalla

Dobýt další země a získat velkou moc, to je pro Freydís, Leifa a Haralda lákavá představa. Vyrazí proto do různých končin světa a přitom narazí na staré i nové nepřátele. Sága o nové generaci Vikingů, na které má lví podíl scenárista Jeb Stuart (Smrtonosná past, Uprchlík).

2. Ginny a Georgia

Na Georgiu s Ginny čekají ve Wellsbury nové lásky i velké překážky. Dávná tajemství, která se derou na světlo, můžou ale všechno převrátit vzhůru nohama. Oblíbený dramatický seriál, ve kterém hrají Brianne Howey a Antonia Gentry.

1. Wednesday

Chytrá, sarkastická a tak trochu bezcitná? Wednesday Addamsová vyšetřuje sérii vražd a tu a tam se na Akademii Nevermore s někým spřátelí. Udělá si ale i pár nepřátel. Rozkošně temný seriál od tvůrců Smallville v režii Tima Burtona s Jennou Ortegou v hlavní roli.