Želvy Ninja: Mutantní chaos: Animované dobrodružství má trailer

Foto: Paramount Pictures

Animovaný celovečerák Želvy Ninja: Mutantní chaos z dílny producenta Setha Rogena a režiséra netflixovské Rodiny na baterky se představuje v úvodním teaseru, který dokáže ohromit nádherným vizuálem, který jakoby vypadl z oka animovaného Spider-Mana a jeho Paralelních světů.

Po letech, kdy byly Želvy izolovány před lidským světem, se vydávají na cestu, aby si hrdinskými činy získaly srdce obyvatel New Yorku a byly přijaty jako normální teenageři. Jejich nová kamarádka April O’Neilová jim pomáhá postavit se známému zločineckému syndikátu, ten jim ale brzy přeroste přes hlavu, když se na ně vyřítí armáda mutantů.

Za filmem Ninja: Mutantní chaos stojí režiséři Jeff Rowe a Kyler Spears, tvůrci výborného animáku Rodina na baterky (dostupný na Netflixu) a oblíbeného komediálního seriálu Mezi námi medvědy. Producentem je oblíbený Seth Rogen, na jehož humoru je celý snímek postavený. Na originálním dabingu se podílelo hned několik hereckých hvězd – Jackie Chan, již vzpomínaný Seth Rogen, John Cena, Rose Byrne, Ice Cube, Paul Rudd nebo Giancarlo Esposito.

Film má českou premiéru v kinech 3. srpna.

Trailer s českým dabingem

Trailer v originálním znění

Foto: Paramount Pictures