SkyShowtime je v Česku, nabízí zvýhodněnou cenu napořád

Foto: Logo SkyShowtime

Streamovací služba SkyShowtime oficiálně dorazila do Česka, po omezenou dobu je k mání s padesátiprocentní slevou, která předplatitelům zůstane již navždy. Podle očekávání v nabídce nechybí seriálové hity z dílny Taylora Sheridana (Yellowstone a jeho prequely) nebo filmový Top Gun: Maverick.

Co je SkyShowtime

Streamovací služba SkyShowtime otevřela své brány českým divákům 14. února 2023. Služba v sobě kombinuje obsah Paramountu+ a Peacocku, na jehož základech je postavena i samotná aplikace služby. SkyShowtime navíc může nabídnout podstatnou část toho, co spadá pod studia Paramountu, Universalu, Miramaxu, Dreamworksu a dětského Nickelodeonu. SkyShowtime získala exkluzivní práva na několik titulů původně z konkurenčního HBO Max.

Měsíční předplatné SkyShowtime činí 179 Kč, po omezenou dobu je nyní jen za 89 Kč (do 11. dubna 2023). Zvýhodněná cena všem předplatitelům, kteří padesátiprocentní slevu využijí, již zůstane navždy, pokud předplatné nepřeruší.

Nejslabším článek nové streamovací služby je její samotná kvalita videa a zvuku. SkyShowtime streamuje maximálně v rozlišení Full HD (1080p), nejčastější zvukovou stopou je pak obyčejné stereo, u vybraných titulů prostorové Dolby 5.1. Žádný titul není dostupný ve 4K, čímž SkyShowtime znatelně zaostává za konkurencí.

Nabídka SkyShowtime

S příchodem SkyShowtime na český trh, se pochopitelně divákům otevřela možnost legálně sledovat seriálové hity Taylora Sheridana – Yellowstone a jeho prequely 1883 a 1923, Tulsa King se Sylvesterem Stallonem nebo Mayor of Kingstown, chválený Star Trek: Strange New Worlds, videoherní adaptaci Halo a mnoho dalších dříve nedostupných titulů. SkyShowtime s sebou přinesla i filmové novinky v podobách Top Gun: Maverick a Jurský svět: Nadvláda. V nabídce momentálně nechybí ani kultovní kousky jako Čelisti, Pulp Fiction nebo Psycho. Na české verzi SkyShowtime najdeme něco kolem 600 filmů a 130 seriálů.

Čeština na SkyShowtime

Možná tím nejdůležitějším ukazatelem pro Čechy, je počet filmů a seriálů s českým dabingem, případně titulky. Podle serveru FilmToro je v současné nabídce asi 550 titulů nadabovaných, tedy rovnou osmdesát procent z celého obsahu SkyShowtime. České znění nabízejí hlavně starší kousky, u těch nových naštěstí nechybí titulky. Dětské filmy a seriály z Nickelodeonu mají vesměs český dabing. V českém jazyce je pak pochopitelně dostupná i aplikace služby, přepínat ji lze do všech možných jazykových verzí.