7 novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu

Foto: LOCKWOOD a spol. (Netflix), Terapie pravdou (Prime Video), Ztracena v bílém šumu (Netflix)

Streamovací služby nabídly v týdnu jen minimum novinek, nejvíce jich klasicky přistálo na Netflixu. Ten totiž láká na akční fantasy Lockwood a spol. od tvůrce a režiséra Joea Cornishe (Útok na věžák), drsné drama Temnota bez konce nebo španělský seriálový thriller Ztracena v bílém šumu. Na Disney+ měla premiéru netradiční superhrdinská komedie Neobyčejná (celá série najednou), Prime Video uvedlo skvěle obsazenou Terapii pravdou. Na HBO Max, žádná novinka, která by stála za pozornost, tentokrát nebyla uvedena.

Lockwood a spol. – 1. řada

Svět sužují zlí duchové, a trojice mladých se proto pustí do vyšetřování paranormálních jevů. V sázku přitom musí dát i to málo, co mají, aby odhalili ďábelské spiknutí. Britská fantasy od Joa Cornishe. (Netflix)

Neobyčejná – 1. řada

Vítejte ve světě, kde se u všech, kterým už bylo 18 let, vyvine superschopnost. U všech kromě 25leté Jen, která má pocit, že zaostává. Jenini spolubydlící jí naštěstí brání upadnout do hluboké sebelítosti. Britské seriálové překvapení. (Disney+)

Temnota bez konce – 1. řada

Při požáru v nočním klubu zemře 242 lidí a jejich rodiče si můžou oči vyplakat. A přitom se pustit do boje za spravedlnost. Brazilská minisérie od režisérky netflixovské Nejkrásnější věci. (Netflix)

Terapie pravdou – 1. řada

Ačkoli je Jimmy tátou, přítelem i terapeutem, nedokáže truchlit nad ztrátou své ženy. Rozhodne se na každém, kdo mu přijde do cesty, vyzkoušet nový přístup: naprosto brutální upřímnost. Seriál, ve kterém hrají Harrison Ford a Jason Segel. (Prime Video)

V zájmu lásky – 1. řada

Čtyři kolegové z banky se zamotají do spletité sítě vztahů a brzy zjistí, jak daleko jsou kvůli lásce ochotní zajít. Romantické drama z pracovního prostředí s hvězdou Nemocničního Playlistu. (Netflix)

Ztracena v bílém šumu – 1. řada

Během slavnostního průvodu ve španělské Malaze se ztratí malá Amaya. Mladá novinářka se proto rozhodne za každou cenu pomoct jejím rodičům v pátrání. Milena Smit jako mladá novinářka, kterou pohltí tragický případ, v thrillerové adaptaci románu od Javiera Castilla. (Netflix)

Zlatá labuť – 1. řada

Rok 1939. Báře Veselé se smůla lepí na paty a je na útěku před spravedlností. Shodou okolností se tak trochu nedobrovolně stává prodavačkou oddělení módy v právě otevřeném obchodním domě. Od režiséra Kukaček nebo Guru. (Voyo)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne