16 novinek, které dorazí na Netflix už tento týden

Foto: Škola dobra a zla, 28 dní děsu, Neznámí (vše Netflix)

Netflix ve dvaačtyřicátém týdnu uvede hned několik očekávaných titulů. Dorazí fantasy s Charlize Theron Škola dobra a zla, druhá řada Barbarů z německé produkce, premiéru bude mít rovněž animovaný japonský seriál ONI: Příběh Hromovládce. Mezi novinkami nalezneme i nové série Nakrmte někdo Phila, diváckého hitu Láska je slepá nebo celou plejádu dokumentárních snímků a minisérií – Nevyjasněné záhady 3, krimi Dívka z Vatikánu, V rauši: Zpověď pašeračky drog z Ibizy a experiment plný paranormálních jevů 28 dní děsu.

Bylo jednou jedno městečko – 1. řada

Veterinář z velkého města se neochotně přestěhuje na venkov, kde se seznámí s místní policistkou. Ta ví o všem, co se tam šustne, a navíc skrývá milé tajemství. (17. října)

Nakrmte někdo Phila – 6. řada

Foto: Netflix

Tvůrce populárního sitcomu Raymonda má každý rád Phil Rosenthal poznává na svých cestách kuchyni a kulturu měst jako Bangkok, Lisabon, Mexico City a řadu dalších. (18. října)

Nevyjasněné záhady – 3. část

Legendární dokumentární seriál se vrací na obrazovky s další várkou záhadných zmizení, šokujících vražd, nadpřirozených setkání a dalších skutečných případů. (18. října)

Gang zelené rukavičky – 1. řada

Po nevydařené loupeži se tři starší kriminálnice schovají před policií v domově pro seniory, kde odhalí temné tajemství. (19. října)

Láska je slepá – 3. řada

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (19. října)

Neznámí

Policajt v utajení se snaží získat důvěru muže podezřelého z vraždy a přimět ho k přiznání. Sám si k němu ale vytvoří intenzivní důvěrný vztah. (19. října)

Notre Dame – 1. řada

Dramatický seriál inspirovaný skutečnými svědectvími francouzských hasičů, který líčí dopady požáru katedrály Notre-Dame na nesourodou skupinu Pařížanů. (19. října)

Škola dobra a zla

Nejlepší kamarádky Sophie a Agatha se nečekaně ocitnou v kouzelné škole pro budoucí hrdiny a padouchy z pohádek. Přežije jejich přátelství tuhle velkou zkoušku? (19. října)

Dívka z Vatikánu: Zmizení Emanuely Orlandi – minisérie

V roce 1983 zmizela v Římě patnáctiletá Emanuela Orlandi, když se vracela z hudební školy. Ani několik desetiletí nestačilo Vatikánu na objasnění, co se s ní stalo. (20. října)

Barbaři – 2. řada

Římský důstojník čelí volbě mezi mocnou říší, ve které byl vychován, a kmenem, ke kterému patří. Jeho oddanost dvěma znesvářeným stranám vyústí v epický historický střet. (21. října)

Clotildin potomek

V roce 1860 dorazila do Alabamy nelegální loď se zotročenými Afričany. Po nálezu vraku plavidla se jejich potomci rozhodnou zjednat spravedlnost a zahojit hluboké rány. (21. října)

Holka z 20. století

Je rok 1999. Mladá školačka slídí po informacích o klukovi, do kterého je blázen její nejlepší kamarádka – a zanedlouho se taky do někoho zamiluje až po uši. (21. října)

Od nuly – 1. řada

Umělkyně se v Itálii zamiluje do kuchaře a vydá se s ním na cestu plnou lásky, bolesti, vytrvalosti a naděje přes několik kontinentů, napříč různými kulturami. (21. října)

ONI: Příběh Hromovládce – 1. řada

V mystickém světě japonských bohů a duchů vyrazí odvážná holka ve stopách svého záhadného otce, aby objevila svoje skutečné schopnosti. (21. října)

V rauši: Zpověď pašeračky drog z Ibizy – minisérie

Michaella McCollum, která skončila za pašování kokainu za mřížemi, podává šokující svědectví o tom, jak to chodí při kšeftování s nelegálními drogami. (21. října)

28 dní děsu – 1. řada

V rámci experimentu s paranormálními jevy podle teorií Eda a Lorraine Warrenových stráví tři týmy dvacet osm dní na nejstrašidelnějších místech po celé Americe. (21. října)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne