10 pirátsky nejstahovanějších filmů týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Clerks III (Lionsgate), Accident Man 2: Zabijákova dovolená (Samuel Goldwyn Films), Jan Žižka (Bioscop)

Mezi nejstahovanější filmy jednačtyřicátého týdne zavítal český Jan Žižka, přitom jeho oficiální příchod na stream (prozatím jen americký trh) byl ohlášen až na konec října. Mezi další novinky v žebříčku se zařadilo akční béčko Accident Man 2: Zabijákova dovolená a očekávaná komedie Kevina Smithe Clerks III. Nejstahovanějším filmem, podle serveru TorrentFreak, je nadále akční nářez Bullet Train, ve výběru ani tentokrát nechybí originální horor Nene, třetí Jurský park, Thor 4 nebo Top Gun: Maverick, naopak se nedostalo na žádný titul z produkce Netflixu.

Nejstahovanější filmy 41. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Nene

Ten den by proběhl jako každý jiný, kdyby se na nebi neobjevilo cosi, co sourozencům Haywoodovým zabilo otce. Bylo to UFO? Nebo je vysvětlení mnohem racionálnější? Nikdo nic neví. Nejnovější film z dílny Jordana Peela, režiséra Uteč. (uvedeno na iTunes)

9. Jurský svět: Nadvláda

Příběh filmu se odehrává čtyři roky po zániku ostrova Isla Nubar, původního domova oživlých jurských tvorů. Ti se mezitím začali kontrolovaně i nekontrolovaně rozmnožovat a v důsledku toho jsme si museli zvyknout na jejich přítomnost v našem ekosystému. (uvedeno na iTunes)

8. Accident Man 2: Zabijákova dovolená

Mike Fallon je zpět. Tentokrát musí porazit nejlepší zabijáky na světě, aby ochránil nevděčného syna mafiánského bosse, zachránil život svého jediného přítele a obnovil svůj vztah s maniakálním otcem. Akční béčko. (uvedeno na iTunes)

7. Jan Žižka

Z nájemného žoldnéře se stává legenda. Rodí se vojevůdce, který bude bojovat za vše, v co věří. Historický film Petra Jákla vypráví o počátcích husitského vojevůdce Jana Žižky na pozadí bouřlivých událostí roku 1402. (oficiálně ještě nevyšlo)

6. Vesper

Ekosystém země se v blíže neurčené budoucnosti zhroutil. Třináctiletá houževnatá Vesper, která žije se svým paralyzovaným otcem, se snaží obstarávat obživu, jak to jde, a zároveň ve své laboratoři experimentuje s biologickými materiály. (uvedeno na iTunes)

5. Thor: Láska jako hrom

Thor (Chris Hemsworth) se nachází na své nejtěžší životní cestě – k nalezení vnitřního míru. Jeho cestu za odpočinkem však přeruší galaktický zabiják Gorr the God Butcher (Christian Bale), který usiluje o zánik bohů. (právě teď na Disney+)

4. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (uvedeno na iTunes)

3. Hellraiser

Znovuobjevení hororové klasiky Cliva Barkera z roku 1987 od režiséra Davida Brucknera, v němž mladá žena bojující se závislostí získá starobylou skříňku s hlavolamem, aniž by tušila, že jejím účelem je vyvolat Cenobity, skupinu sadistických nadpřirozených bytostí z jiné dimenze. (uvedeno na Hulu)

2. Clerks III

Poté, co Randal jen o vlásek přežije těžký infarkt, požádá svého starého přítele Danteho, aby mu pomohl natočit film zachycující jejich mladické dny v malém obchodě se smíšeným zbožím, kde to všechno začalo. (uvedeno na iTunes)

1. Bullet Train

Brad Pitt hraje ve filmu nájemného zabijáka Berušku, který je odhodlán vykonávat svou práci mírumilovně, jelikož se mu spousta předchozích kšeftů vymkla z rukou a smůla se mu lepí na paty. Osud má nicméně jiné plány. (uvedeno na iTunes)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne