17 filmů nebo seriálů, které uvede Netflix tento týden

Foto: Vidím vás (Netflix), Výpadek (Netflix), Svatá rodina (Netflix)

Netflix v tomto týdnu uvede několik očekávaných novinek, podstatnou část přicházejících filmů a seriálů tvoří ale béčkové tituly. Ve středu má premiéru na Netflixu akční Výpadek s Joshem Duhamelem, ve čtvrtek 13. října pak dorazí švédská minisérie Playlist, hororové Vidím vás z dílny tvůrce Dahmera a American Horror Story, mezi novinkami nebude chybět ani španělská Svatá rodina s hrdinkou Papírového domu. Netflix v týdnu uvede také dvě dokumentární série – Ostrov pobřežních vlků a Území krokodýlů.

Strážci lesa – 1. řada

Sourozenci Kodi, Summer a Eddy jsou původní Američané a mají společné tajemství: jako Strážci lesa chrání národní park, kde jsou doma. (10. října)

Hodinová manželka

Mládenec, který utíká před závazky, si najme herečku, aby mu hrála snoubenku. Chce totiž svojí matce splnit poslední přání a zabránit svému vydědění. (11. října)

Ostrov pobřežních vlků – 1. řada

Vyrazte na divoký a úžasný ostrov Vancouver! Oceán je tu plný ryb, které loví orli bělohlaví, a v jeho ledových vodách plavou pobřežní vlci. (11. října)

Manželská poradna – 1. řada

Manželský poradce se snaží odradit svoje znesvářené klienty od rozvodu a zároveň řeší vlastní milostná dilemata. (11. října)

Detektiv Belascoarán – 1. řada

Uprostřed 70. let hodí Héctor Belascoarán za hlavu práci v korporátu i nudné manželství, protože chce být detektiv a řešit šokující kriminální případy v Mexiko City. (12. října)

Easy-Bake Battle: Soutěž v domácím vaření – 1. řada

Talentovaní amatérští kuchaři předvedou svoje dovednosti a kreativitu při přípravě rychlých, ale neskutečně chutných jídel. Na vítěze čeká pořádný balík peněz. (12. října)

Území krokodýlů – 1. řada

Matt Wright a jeho nebojácní parťáci v australské pustině chytají jedny z nejnebezpečnějších plazů na světě a převážejí je do jiných lokalit. (12. října)

Výpadek

Muž se probudí v mexické nemocnici a nic si nepamatuje. Pochopí ale, že mu jde po krku mafie, a tak bojuje o život a snaží se co nejrychleji zjistit, kdo vlastně je. (12. října)

Playlist – 1. řada

Fiktivní příběh o švédském podnikateli v moderních technologiích, který s partnery vymyslí legální streamovací platformu a převrátí tím hudební průmysl vzhůru nohama. (13. října)

Dead End: Paranormální park – 2. řada

Dva mladí a mluvící pes spojí síly a ve strašidelném zábavním parku se pustí do boje s démony. A možná při tom taky zachrání svět před děsivou apokalypsou. (13. října)

Sue Perkins: Naprosto legální – 1. řada

Sue Perkins se s příchodem středního věku vypořádá po svém a vyrazí do Latinské Ameriky, kde zažije někdy až nebezpečná dobrodružství. V mezích zákona, samozřejmě. (13. října)

Vidím vás – 1. řada

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (13. října)

Černí motýli – 1. řada

Zasmušilý spisovatel, kterému chybí inspirace pro druhou knihu, přijme nabídku sepsat paměti umírajícího muže – a brzo zjistí, že v mužově krvavé minulosti figuruje i on. (14. října)

Divná dvojka – 2. řada

Jejich rodiče bohužel napadlo, že by je mohli dát dohromady. Tihle dva si ale přes léto k sobě i přesto opatrně najdou cestu a možná z toho bude i něco víc. (14. října)

Prokletí městečka Bridge Hollow

Tohle město na halloweenské výzdobě opravdu nešetří. Když ji ale oživí zlý duch, musí proti němu táta, který svátek mrtvých nesnáší, spojit síly s dospívající dcerou. (14. října)

Svatá rodina – 1. řada

Rodina, která skrývá děsivé tajemství, chce začít nový život v Madridu. Vztahy s místními ale její plány komplikují a minulost ji pomalu dohání. (14. října)

Všechno volá po spáse – 1. řada

Daniele se probere v psychiatrické léčebně, kde skončil proti svojí vůli, a s pomocí ostatních pacientů se teď musí znovu naučit žít i milovat. (14. října)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne